[Konkurence iPad] MS Surface,Transformer, Galaxy Tab a další

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek

Uživatelský avatar votrelec005 | pon srp 09, 2010 10:52 am

Re: Kopie iPadu, aPad, iRobot, zenPAD ap. - zkusenosti?

Ale je to pekne a s Androidom... N porozmyslam aj ja...
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon srp 09, 2010 11:04 am

o tabletu uvazuji taky .. zatim jedine co me odrazuje tady od tech s androidem je vydrz baterie ... 2-3 hodky se mi zdaji malo .. proto koukam po ipadu 3g s vydrzi 8-10 hod coz uz je pro me zajimavejsi :)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar spachal | pon srp 09, 2010 12:28 pm

>votrelec005: dik za odkaz, tohle je presne to, o cem mluvim, tablety s VIA procesory, najdete si nejaka videa na youtube a podivejte se, jak "rychle" tohle zarozeni je. Na edokumenty asi v pohode, na cokoliv jineho uz ne. Pisi sice 600MHz cpu, ale to je mozna nejaka vnitrni sbernice v procesoru ;], realna rychlost je okolo 200Mhz a pry jeste i nize ..
Je to levne, ale pouzitelnost je zoufala, pozor na to.

>Juramac: a kde si myslis, ze se tyhle tablety i iPad vyrabeji? A z jakych soucastek? :] Kvality se nebojim, jedine, co muze byt potencionalni pruser, je baterie a ta je nastesti vice ci mene v pohode vymenitelna.

>shauriq: rezistivni display to opravdu ma, kapacitni je jednoznacne lepsi, tedy v moznosti multitouch, jinak je to plne srovnatelne, na rezistentnich muzes navic obrazovku ovladat cimkoliv, ne nej vodivymi prsty. Citlivost je uz dnes srovnatelna, vyvoj jde v tomhle smeru hodne dopredu.

>votrelec005: android neni nutny, tyhle zarizeni mivaji v sobe i WM6, muzes si vybrat pri objednavce :]. Horsi je to s licencovanim, obavam se, ze legalne to asi nebude :/

>barberry.pha: vydrz na baterie je v novejsich typech uz vyrazne lepsi. Ty dve hodiny (v lepsim pripade) byly realne u starsich rockchip a via zarizeni, nova verze 7" RK2808 (deska MD01-V6.0) ma uz baterie dve (http://cnpad.info/2010/07/apad-irobot-g ... md01-v6-0/), realna vydrz tak 2-3 hodiny s wifi. A ZT-180 zarizeni maji realnou vydrz bez zapnuteho bezdratu okolo peti hodin (papirove snad i sedm) a to uz zacina byt pouzitelne.

A radeji jeste jednou: ano, iPad je opravdu vyrazne lepsi. Technologie displaye, unix os :], vydrz baterii, kvalita zpracovani, podpora atd. Jen si nejsem tak uplne jisty, zda je v pripade porovnani ceny se 7" zarizenimi realne 4x lepsi, to je cele (navic podpora USB a pametovych karet je opravdove plus, co si budeme nalhavat ..)
U me je proste cena +- 4.000 korun tak maximum, co jsem ochotny do zarizeni s moznosti vyuziti, jakou maji MID, investovat. To je tak plus minus cena jedne zkousky, na ktere se chci prave pomoci tohoto zarizeni pripravit a z notebooku se mi to studuje dost nepohodlne. iPad se do tehle cenove skupiny bohuzel nevejde ani nahodou, proto premyslim o necem jinem, viz. cele tohle vlakno. A zajimaji me prakticke zkusenosti, ale jak je videt, ty nikdo nema, skoda.
neposkytuji podporu pro iPhone, od toho je zde forum ..
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Juramac | pon srp 09, 2010 12:45 pm

spachal - Tak samozrejme, ze soucastky jsou podobne a nebo ze stejnych zdroju, ale to zpracovani, bez poradne vystupni kontroly, pajene nekde v garazich apod. s pochybnou zarukou atd. ..... :) Mam s podobnymi noname vyrobky jen spatne zkusenosti. Treba jsem pred casem do auta koupil radio s velkym displayem , DVD a navigaci, stalo i s dopravou necelych 7.000,zatimco podobny Pioneer, take montovany v Cine, stal 34.000 ,- Vypadalo uzasne, ale po tydnu jsem ho z auta vykopal a poslal ho zpatky. Radio chrcelo, navigace se nechytala, CD preskakovali atd. Des a hruza. A jako bonbonek- cinani se samozrejme s vracenim penez cukali, ale diky PayPal je nakonec vratili. Ale odecetli si dopravu a nejake dalsi "poplatky" a vratili mi po 2 mesicich dopisovani a dohadu necelych 5.000..... :) Kdepak, na nic takoveho mne uz nikdo nedostane, i kdyby by to bylo za korunu.... :) Ale je to samozrejme Tva volba a Tve penize... :)

Uživatelský avatar rony | pon srp 09, 2010 2:08 pm

Spachal, prave o to ide vidiet to nazivo, lebo schopnosti toho "pritlakoveho" displeja inak neoveris. A samozrejme dielenske spracovanie moze byt pekne prekvapenie. Cinania to vobec nevnimaju ako dolezite veci :) a hadky aj ipad sa montuje v cine tak to musi byt rovnake... no nejaky ten zasadny rozdiel tam predsa len je. Tieto "nezavisle" masinky montuju na cenu a vsetko ostatne im je fuk, lebo chrlia desiatky novych modelov denne. A menej znaly clovek sa chyti aj na to, co uz pises - ze je to krute pomale. Za normalnych okolnosti taketo masiny by nesli do predaja a vidis, cinania to veselo predavaju a Alza tiez. Ja by som napisal bez kuska hanby to maju v sortimente.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar House_MD | pon srp 09, 2010 2:14 pm

ta kvalita už není co bejvala... Díky tomu, že se dneska skoro všechno dělá v Číně tak tam mají tak moderní linky, že se o tom evropanům ani nesnilo... Navíc pokud je to trochu víc rozšířený, tak už to snad i vychytali :-) Já bych do toho šel, potřebuju něco lacinýho na eknihy/PDFka do školy. Ale potřeboval bych si na to šáhnout.... :-)
Nejhorší je, když je chudoba způsobena neschopností a leností.
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar rony | pon srp 09, 2010 3:32 pm

Kopie iPadu, aPad, iRobot, zenPAD ap. - zkusenosti?

Mne by stacil aj report od cloveka co premysla ako ja a nestecie radostou nad kazdou plackou co ma v ruke.
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar spachal | pon srp 09, 2010 4:16 pm

Objektivni posouzeni bude tezke, protoze k tomu se lide dostanou tak po roce pouzivani. Pri nakupu nove hracky je euforie :], navic kazdy mame jine pozadavky na to, co to ma umet. U me to je treba jen chybejici zarizeni mezi iPhonem a notebookem, nekdo to bude brat jako nahradu mobilniho kompu a to se pak tezko srovnava ..

Ale co, nekdo to proste vyzkouset musi, take jsem sel do iPhone na podzim '97 a dodnes toho nelituju :D
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar toncek | pon srp 09, 2010 9:14 pm

Pokud to opravdu "riskneš" přimlouvám se taky za nějaký report/zhodnocení. Ze zvědavosti by mě kvalita a použitelnost (user experience) takového zařízení zajímala. :)
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
MacBook Pro (late 2008, 2.4 GHz, 8GB RAM)
Moderator fóra
Moderator fóra

Juramac | úte srp 10, 2010 8:35 am

Tyto "zazraky" uz maji svuj cesky web. Takze se kochejte, ale ja osobne bych to nechtel ani zadarmo.... :wink:
http://www.apad.cz

Uživatelský avatar spachal | úte srp 10, 2010 10:52 pm

Zadarmo Ti to opravdu nikdo neda :P a ja osobne jsem rad, ze uvedeny web na "tyhle zazraky" vzniknul, informace na jednom miste jsou obcas k nezaplaceni :]
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Juramac | pon zář 06, 2010 7:30 am

"konkurence" iPadu

Blesk casto nectu, nekdy si ho ale u ranni kavy prectu a tady jsem se dobre pobavil. Opakuje se klasicky situace s iPodem i s iPhonem. Nejdrive vsichni vyrobci vykrici do sveta tuny kecu, ze je to k nicemu a pak zbesile kopiruji, jako o zavod. :mrgreen: Nakonec, posudte sami......
http://www.blesk.cz/clanek/servis-techn ... ipadu.html
jak ze je to dlouho, co iPad spatril svetlo sveta ? ..... :)

Uživatelský avatar Barberry.pha | pon zář 06, 2010 8:40 am

Re: "konkurence" iPadu

Ja myslim ze ipad se nema duvod trast :) co jsem cetl o tom tabletu od samsungu nevim proc a zaco bych mel davat tech 20 tisic,kolik pisou ze budou stat? jenom kvuli tomu ze s neho zavolam? :) a android opravdu ne :) kdyz uz uvazuji o koupi takovyho zarizeni tak chci aby fungovalo, nepotreboval porad nabijet a mel nejakou podporu :) takze si poridim ipad :)
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar spachal | pon zář 06, 2010 1:37 pm

Re: "konkurence" iPadu

patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Uživatelský avatar rony | pát zář 17, 2010 9:38 am

Re: Konkurence pro iPad: WePad, Google, Galaxy Tab a další

Dnes ak mi vyjde cas, dostanem do ruk Samsung Galaxy Tab. Mate nejake otazky, co pozriet? Pytajte sa dnes maximalne do 14.00

Ja budem skumat odozvy systemu, dotykove ovladanie a konkretne pocity pri drzani.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

vasa13 | sob zář 25, 2010 9:26 pm

Musim říct, že co jsem měl možnost porovnat iPad a Dell Streak, mnohem víc mi vyhovoval Dell. Líbí se mi design, neni to taková "kráva" a Androida mam taky rád...
iPhone 6S, Macbook Pro retina, Apple Watch Sport 38mm
Sons of Jailbreak
Sons of Jailbreak

Uživatelský avatar toncek | čtv říj 07, 2010 8:12 am

Tak jak jsi dopadl? Vybral jsi něco?

Ještě mě napadlo, co třeba nový Amazon Kindle, pokud jsi to zařízení chtěl primárně na učení (elektronické knihy).. :idea:
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | čtv říj 07, 2010 8:21 am

toncek: kindle je predsa len a len iba citacka :-)

ak by som ja vyberal, tak Galaxy Tab. Pre tych, co neriesia cenu a preto im je fuk, ze iPad je lacnejsi.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar toncek | čtv říj 07, 2010 12:00 pm

JJ vím, že kindle je pouze e-book reader. Myslím, že spáchal psal, že se z toho chce učit na nějaké certifikace - tudíž na čtení by to stačilo.

Galaxy Tab - no já bych to za ty prachy nechtěl. Kdyby byl cenově konkurence schopný těmto napodobeninám tak ano. iPad paradoxně za nižší cenu nabízí více - to nejdůležitější je OS + aplikace optimalizované na takto velkou obrazovku. Což prostě Galaxy Tab se současnou verzí Androidu není schopen nabídnou a do budoucna to nebude o moc lepší.

Velice pěkně to na svém blogu popsal Jakub Čížek ze žive.cz: http://abysser.posterous.com/proc-si-letos-nekoupim-tablet-s-androidem
iPhone 6 16GB
iPad 4 32GB
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar spachal | úte říj 12, 2010 7:36 pm

Forum uz nesleduji, vlakno, ve kterem jsem to vysvetloval, jste mi obratem smazali ;], takze radeji psat PM, na ty mi dojde uporozneni ..

Tablet jsem nakonec koupil, vybral jsem 10" Zenithink ZT-180 a byl jsem a doted jsem prijemne prekvapeny. Cena ~4kKc, poslano z UK, zadne clo a DPH. Zarizeni je na to, na co jsem planoval, vice nez dobre pouzitelne.

Jedina vytka, kterou mam, je vykon wifi, slaba interni antena, vyresil jsem to rozebranim a pridanim ziskovejsi anteny primo v tabletu. Baterie vydrzi asi pet hodin, da se levne kopit i silnejsi. Display levny, deformace barev az inverze z vetsich uhlu, ale naprosto pouzitelny. Ovladani v pohode i bez multitouch, je proste jine nez u kapacitnich displayu, ale je to pouze otazka zvyku (ovladani spise nehtem, nez briskem prstu).

Uvedenemu clanku moc nerozumim, hlavne proto, ze autor pise ciste z teoreticke roviny, ocividne tablet s androidem 2.x a pristupem k Marketu ani nevidel, natoz neco prakticky zkousel ..

Jak vypada alespon nejake ovladani, jsem se snazil natocit treba zde:
http://www.youtube.com/watch?v=gLg0n_Tsr1I
Bohuzel natacet podsvetleny display neumim, takze jak kvalitu, tak to, co s tabletem provadim, berte s velkou rezervou.

Suma sumarum, ja jsem spokojeny. Knizky se na tom cist daji bez problemu, vydrz dostatecna, k netu se pripojim, usb zarizeni to podporuje (flasky. klavesnice, mys, modem), i HD video prehrava bez problemu (coz ale je u displaye 1024x576 hovadina, uvadim kvuli vykonu). Pristup k Marketu bez problemu, od vydani upravene ROM 100929 vysoce stabilni os.
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

PetrCBR | úte říj 12, 2010 7:47 pm

Tak koukam, ze iOS je i v oblasti tabletu na mile pred konkurenci. Snad se ten naskok brzy srovna, at je nejaka poradna konkurence. Ta naprosta plynulost UI iPadu je zatim nedostizna.
iPhone 4 16GB Black (FW 5.1 non JB)
iPod Touch 1G 16GB (FW 3.1.3 non JB)
iPad 1G 16GB Wifi (FW 5.1 non JB)
iPod Nano 5G 16GB
iPod Video 80GB
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar BlazingUFO | pát říj 15, 2010 2:41 am

mne sa to tiez celkom paci, ale keby to malo aj slot na sim kartu... ja by som to vyuzival hlavne na net, ale wifi je nie vzdy k dispozicii, i ked v kombinacii s iphone a mywi by sa to dosuplovat, ale to zas zere baterku...

ot: a prestante uz chudaka juramaca nutit aby si to kupil, vidite ze to nechce ani zadarmo :D
iPhone 3G 16GB white iOS 4.2.1, NoJB
iPhone 4 16GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPhone 5 32GB black iOS 6.1.2, NoJB
iPad 2 64GB 3G white iOS 6.1.2 NoJB
MacBook Pro Mid 2010 2,66GHz 13" 8GB RAM 10.8.2
MacBook Pro Late 2011 i7 2,2GHz 15" 8GB RAM 10.8.2
GameCenter - BlazingUFO
iPhone expert
iPhone expert

rembaz | pát říj 22, 2010 12:59 pm

Vyzera to tak, ze HP Slate nakoniec predsa len bude.

Specifikacia:
- Windows 7,
- 1.86GHz Intel Atom Z540 processor,
- 2GB of RAM,
- 64GB SSD,
- 8.9 palcov
plus vsetky dalsie veci ktore iPadu "chybaju":)

cena: 799$

zdroj: http://www.engadget.com/2010/10/21/hp-slate-finally-finally-official-rings-up-at-799/

Uživatelský avatar spachal | pát říj 22, 2010 9:04 pm

PetrCBR píše:Tak koukam, ze iOS je i v oblasti tabletu na mile pred konkurenci. Snad se ten naskok brzy srovna, at je nejaka poradna konkurence. Ta naprosta plynulost UI iPadu je zatim nedostizna.

njn, iPad je o poznani lepsi, je vsak otazka, zda 4x, cemuz by odpovidala cena :] .. Je to o preferencich, osobne mi vyhovuje vice android, rezistivni display, usb a cena 4kKc, nez iPad. Ale jak pisu, kazdy se na to divame jinak :P
patron iPhone.cz
patron iPhone.cz

Andreyi | sob lis 27, 2010 11:43 am

No co se týče toho Samsung tabu, můžete ho najít a pohrát si s ním v Brně v Olympii v origo Samsung store.... Sympatická hračka. :-)
Edit:Nově u růžovýho zloděje za 16 244 Kč v eshopu.

Uživatelský avatar rony | úte pro 07, 2010 5:46 pm

GalaxyTab som mal v rukach davnejsie, bohuzial informacie boli embargovane :-) TERAZ ho mam DLHODOBO bez obmedzeni na skusanie. Takze VSETKY namety, otazky smerujte PRIAMO na mna, heslo/keyword: GALAXY TAB :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

stZ | ned pro 12, 2010 11:51 am

Ted jsem mel doma asi tyden GalaxyTab a jsem rad, ze mam Ipad :) 1. 7" obrazovka je malo. 2. vydrz baterie je cca polovicni 3. Teprv ted jsem pochopil, ze v jednoduchosti je sila...spodni tlacitka jsou naprosto zbytecna. 4. Android je sice funkcni, ale ios je vice uzivatelsky privetivejsi. U androida je spousta veci v menu zbytecne "zamaskovana" a nastaveni je pro neznaleho takrka nadlisky ukol. Schvalne jsem porovnaval at manzelka nastavi treba jas obrazovky na ipadu a galaxy.... Android je super pokud prelezete z winmobile :) , ale z ios uz to takovy zazrak neni.

Takove konkurence se Ipad bat rozhodne nemusi.

Nejsem zadny recenzent a tohle je jen moje zkusenost a vase muze byt uplne jina.

Martin
iPad 1 Wi-Fi 32 GB , 5.1.1 iOS JB
iPad 3 Wi-Fi 64 GB , 8.4.0 iOS JB
iPad Air 2 Wi-Fi 64 GB, 8.4.0 iOS JB
iPhone 6s Plus 128GB Space Grey
MB Pro, MB White
AW Sport 42mm
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar votrelec005 | pon pro 13, 2010 1:18 pm

Tak este som nieco nasiel. Vyzera to pekne ale cina je cina... Mozno to tu uz aj bolo:

http://www.dhgate.com/10-1-inch-android ... 34003.html

Pisu ze ma aj GPS, co pochybujem a fotak. Ak to ma naozaj to vsetko hned by som to bral... N ale este nemozem ani na App Store platit... Az o 6 rokov... :lol:

A ani peniaze nemam... Ale tak chcel si nieco o tomto... tak ti pisem...
iPad Air 32GB WiFi | iPhone 5S 16GB White
MacBook Pro 13" Retina
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar rony | pon pro 13, 2010 3:32 pm

Re: [Konkurence pro iPad] WePad, Google, Galaxy Tab a další

stZ: mam teraz galaxytab a suhlasim :)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar House_MD | ned pro 19, 2010 9:15 pm

Dneska sem si hrál s Galaxy Tabem. Kdyby nestál 18577 ale 8577 tak by šel se mnou... Přišlo mi, že to má přesně ten rozměr a tvar co by se mi líbil. Android taky ušel. Akorát tam měli vypnutý wifi, takže nevím, jak funguje/nefunguje net..

Uživatelský avatar rony | pon pro 20, 2010 9:08 am

net je ok. Len prehliadac ked ma flash v stranke je uz dost lepkavy. Ja tvrdim, ze nepouzitelny :-) ale vela ludi bude tvrdit opak :)

mam ho uz dlhsie, takze ma tu nikto neokeca :-)

zhrnuty dojem: je to pre hracickov, ktori okrem zakladneho ucelu tabletu si chcu vsetko najprv strasne dlho riesit, nastavovat, skusat, patrat. Android je presne taky asi cely :-) neustale cosi objavujes a musis si to nacvicovat, lebo len tak vo vsetkom logika nie je jasna :_)
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar McJobs | úte pro 21, 2010 4:05 pm

Podarena reklama na tablet od Motoroly, ktory bude predstaveny v januari na CES 2011... :)

Zobrazit video na http://youtu.be/quI2I8wLPdc
Kód do fóra: [youtube]quI2I8wLPdc[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
 Mac OS X 10.6.8 Snow Leopard. Best OS X Yet.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

Uživatelský avatar rony | čtv pro 30, 2010 1:32 am

Mam dlhodobo Samsung Galaxy Tab a tu je uputavka na buducu review:

Zobrazit video na http://youtu.be/psrnvf4GM78
Kód do fóra: [youtube]psrnvf4GM78[/youtube]

Návod na vkladanie videa do príspevkov
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar dodulo | stř led 05, 2011 9:27 am

tu su dalsie vyfice :mrgreen: kupit asus? eee !! ee :D

http://dsl.sk/article.php?article=10281
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar eXell | čtv led 06, 2011 6:30 pm

Tak očekávaný tablet od Motoroly byl představen ;) http://www.svetandroida.cz/tablet-motor ... ces-201101
iPhone 6 64GB SG
Macbook Pro 13 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Sven | pát led 07, 2011 2:25 pm

Motorola Xoom sa mi osobne velmi pozdava. Najma otvorenost systemu, sd karty a usb konektor. Prudko sa blizi k dotykovemu notebooku. Toto mi chyba na ipade, ale ktovie, ipad 2 mozno prekvapi, aj ked nechcem byt naivny, lubovolny prenos suborov podporovany nikdy nebude.
iPad 2 32GB 3G white
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar _Boss_ | pon led 10, 2011 7:48 am

Peter$on píše:Podarena reklama na tablet od Motoroly...

Zacina to pekne, ma to potencial, ale s tim iPadem se teda na moc nezmohli.
Have you tried turning it off and on again?
[ iPhone 2G 16GB @ FW 3.0 ]
[ iPad wifi 16GB @ FW 4.2 ]
[ iPhone 4S 32GB @ FW 7.0.6 ]
Host
Host

Uživatelský avatar Levon | úte led 18, 2011 8:40 pm

Dneska jsem narazil na tohle...To by nemuselo být špatné....
http://www.novinky.cz/internet-a-pc/222 ... chybi.html
Host
Host

Fanuš | úte led 18, 2011 11:03 pm

Není špatnej, s nespolehlivým Archosem, s předraženým Galaxy Tabem a Toshibou (Toshiba je sama o sobě důvod nekupovat) Folio jedinej tablet se starým Androidem, kterej by mohl za něco stát. Ale rozhodně bych neříkal, že má všechno, co iPadu chybí. Jediné dvě relevantní věci, které bych uvítal i na iPadovi je launcher s widgetama (což je s JB napůl vyřešeno) a ten displej Pixel Qi - výborná viditelnost displeji + technologie podobná elektronickému inkoustu, což se fakt hodí na čtení eBooků.

Uživatelský avatar House_MD | úte led 18, 2011 11:06 pm

OT: já nevím, ono to iPad papírově poráží. Ale když ten iPad je prostě lepší v souhře stroje a softwaru. Je to všechno hladké a plynulé...

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Všeobecně o iPadu