Takze, ideme opravovat:
"iPad 2 tu bude do 3-4 tyzdnov (utorok, 1. februara/unora ?)"
zasa si to asi zle pochopil a siris tu reci ako zasvateny. Vsetky famy, ktore dnes vznikli su aspon ukludnene a v prvom rade hovoria o PREDSTAVENI. Nie, ze tu "bude". Nebude. Hovori sa o predstaveni. Formulacie su dolezite.
A naposledy: su to famy, nie fakty

to treba OPAKOVAT DOKOLA VZDY. Nic oficialne neexistuje.
Takze to plati aj o: bude mat to to a to.
NEBUDE. Su to famy, ktore vychadzaju ktohoviezcoho. Mozu mat pravdu, nemusia mat pravdu. TREBA TO VZDY zdoraznovat.
V tom sa lisi seriozny clovek, ktory sa zastavi, zamysli sa a rozhodne sa, ci bude poskytovat informacie, ktore si vymyslel alebo zle pochopil alebo cokolvek, alebo sa este raz zamysli a vsetko, co napise, uvediet v takej miere, v takej forme, ktora zodpoveda povahe informacie.
NIE INAK.
Peterson tu na nas vybehol bulvarnym stylom. A ja to po nom vymetam.
Kevin Rose moze byt "vplyvny" ale je to ako pisete dieta. Zaroven ma celkom prekvapuje, kolki mu skacu na toto vyhlasenie najma ak vsetci vedia akym sposobom Apple uzkostlivo strazi vsetko, co sa da

Aky presne ma teda Kevin vztah ku komukolvek v Apple? Kto z Apple nema rad krivku vyvoja akcii svojej firmy pri pohlade na zamestnanecke akcie?

atd atd.
takze sa ukludnime a uvadzajme veci presne tak, ako su.
tj. zatial nic oficialne nie je a tak nieco ako "bude to mat to a to" pre istotu uvedme aj so slovami podla toho a toho, udajne, neoficialne, asi, fama