iPad Air a iPad mini retina, zkušenosti, dostupnost, reakce

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Pravidla fóra
Platí zde stejná pravidla, jako jinde na fóru. . Julek

smoldik | sob lis 09, 2013 5:43 pm

Re: iPad Air a iPad mini retina, zkušenosti, dostupnost, rea

Ja budu brat Miniho v 16GB verzi. Hudbu mám v iPhonu, na práci používám MBA, kde mám zabráno jen 47GB a v Minim budu mit jen PDFka co potrebuju. Hry na tom nehraju a filmy patri na full hd televizi. Takze mne 16GB absolutne vyhovuje :)

hehe, crusader me predbehl :)
MacBook Pro 13" (2017)
iPhone XS Max 256 GB Gold
https://twitter.com/smoldik
iPhone guru
iPhone guru

Uživatelský avatar honziš | sob lis 09, 2013 6:45 pm

Taky jsem původně šel cestou co největší kapacity, ale přestalo mě bavit neustálé nahrávání filmů a hudby. Hudbu mám přes iTunes match a filmy streamuju přímo z NASu, který mám přístupný odkudkoliv, případně mám malý, přenosný externí 1TB wifi disk, ze kterého můžu streamovat úplně stejně. Mně tedy 16GB taky stačí :-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

dabelM | ned lis 10, 2013 8:04 am

Po dvou a půl letech jsem vyměnil svůj iPad 2 za nový iPad Air. Kvalita a čistota obrazu, rychlost a hmotnost mě zlákaly k jejich výměně. K domácímu WiFi routeru jsem se připojil bez problému, Air používám při každodenním surfování po internetu, na rychlé nahlížení do pracovních systému a přehrávání videí z YouTube. IPad si beru sebou na jednodenní výlety a na dovolenou. Překvapila mě výdrž baterie po prvním nabití, kdy mě Air vydržel po celý den. Objednal jsem si s Airem i černý smart case, jeho zpracování je na velmi vysoké úrovni, kůže je příjemná na dotyk. Case je dle mého názoru lehčí a tenčí oproti původnímu case na iPad2, Air se v case příjemně drží a i nadále působí lehce, je možné jej držet v jedné ruce. Trochu nezvyk je pouze tři dílna strana na rolování, ale jde si zvyknout :)
Apple iPhone 6, 64GB, SpaceGray
Apple iPhone 5S, 64GB, SpaceGray, 7.0.4, JB
Apple iPad Air, WiFi+3G, 128GB, SpaceGray
Dell Inspiron 7000, 15"
minulost iP3G 32GB black, iP4 32GB black, iP5 64GB black
Host
Host

Uživatelský avatar macodk3 | ned lis 10, 2013 10:28 am

Čo sa týka tej kapacity, doteraz som mal všetky iPady aj iPhony 16GB, som človek ktorý počúva hudbu každý deň, fotí skoro každý deň, videá natáča len občas a hrá hry typu tetris, fruit ninja a raz za čas jednu graficky náročnú. Filmy si do iPadu nahrám len keď ideme na dovolenku lietadlom a následne ich mažem takže som sa ešte nestretol s tým že by mi 16GB na jednom z týchto zariadení nestačilo. Tento krát som ale chcel 32GB iPhone len tak pre dobrý pocit ale bohužial nezohnal som, tak som vzal 16GB a po vytriedení hudby a fotiek mám spolu s aplikáciami ako navigácia (1,5GB), pár hier a potom nevyhnutných aplikácií stále 7GB volných. iPad ale asi vezmem 32GB tiež len pre pocit aj keď viem že by som prežil aj so 16GB bez väčšieho obmedzovania. Naozaj je to individuálne, niekto proste potrebuje mať všetky filmy čo v živote videl pri sebe, hrať každú gameloftovskú hru čo vydajú a nechať si ju v iPade aj keď ju prejde a mať v ňom tolko fotiek a hudby že sa mu nikdy nepodarí nájsť konkrétny súbor ktorý naozaj využije, vypočuje, pozrie.
Menšie kapacity podľa môjho názoru aspoň ľudí "donútia" mať v súboroch väčší poriadok a neskladovať v iPade niečo čo si už aj tak nikdy nepozrie, nezahrá a nevypočuje.
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar elka | ned lis 10, 2013 10:33 am

Poslouchám hudbu taky každý den a nedovedu si představit, jak bych těch skoro 15 giga narval do 16 gigového iPhonu :-)
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar macodk3 | ned lis 10, 2013 10:36 am

Cheš pvedať že všetkých 15GB hudby počúvaš? Ja si neviem predstaviť že by som jednu skladbu počúval dlhšie ako týždeň :) Alebo používaš nejaký zvláštny formát?
Obrázek iPhone 6 Plus
Obrázek iPad Air
Obrázek Macbook Air 13"
Obrázek iPod Nano 7G
iPhone expert
iPhone expert

Uživatelský avatar elka | ned lis 10, 2013 10:56 am

To ne, ale nechci obden sedět u iTunes a vybírat, co se mi tam vejde, tak tam mám prostě celou hudební sbírku.

kotelník | ned lis 10, 2013 3:58 pm

Hudbu resi iTunes match za cenu par piv ;)
Macbook pro Retina 2015, 13" 256GB, 8GB RAM
iPhone 6S space gray, 64GB
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Barberry.pha | ned lis 10, 2013 4:35 pm

Aktuálně ip 16, iPad mini 16, jediné co bych vzal ve větší kapacitě, i kvůli ceně, je iPad a to kvůli záloze fotek či natočených videí z iPhonu, a díky AirDropu, dneska už není potřeba ani žádný kabel. A iPad 32 je přeci jenom levnější než iPhone 32 ;)

Myslím že AirDropem se hodně zjednodušila možnost zálohy fotek/videí z iPhonu na ipadech i bez nutnostnoti, internetu či kablíku/redukci

Takže další iPad budu brát určitě 32, 16 je dobrý když člověk hlavně konzumuje obsah.

Jinak odkud někdo hodně poslouchá hudbu, tak iTunes Match je opravdu super věc [THUMBS UP SIGN]
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar mike-biker | ned lis 10, 2013 6:52 pm

Asi kdybych musel řešit peníze, tak bych šel do 32GB, ale jsem maximalista, takže 128GB je OK. Telefon by stačil 32GB určitě, ale čím víc GB, tím víc Adidas.
iPhone 11 Pro Max Space Grey
iPhone 6 16GB Silver as reserve
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Slimák | ned lis 10, 2013 9:38 pm

Tak jsem dnes vecer v Datartu ulovil iPad Air 128GB Cellular v bilem provedeni :-)

Po prechodu ze 4.gen je mensi hmotnost prijemna a take to byl hlavni duvod po kapacite, proc se zbavit 4.gen. Display je nadherny, obaval jsem se problemu s rovnomernosti podsviceni, tak jsem nakonec prodejce premluvil k rozbaleni a vyzkouseni. Musim rici, ze display je vzorovne podsvicen a nenasel jsem zadnou nerovnomernost ci tahnuti do velmi teplych tonu.
Obrázek iPad Air 128GB Cellular | iPhone 5S 16GB
Obrázek Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Obrázek Apple TV 3g | Airport Extreme 5g | Express
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Metalgirl | ned lis 10, 2013 9:53 pm

A teď si představte ten přechod z iPadu 1. Blbých 200 gramů a jaký rozdíl to nadělá, je o polovinu tenší, o nějaké ty 2cm užší a o displayi ani nemluvě, konečně tam nemám škaredé kostičky a ani neprosvítá, jak mi prosvítal iPad 1. A ta rychlost a dostatek RAM... :)
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Slimák | pon lis 11, 2013 9:34 am

Tak jeste budu pokracovat displejem, protoze se vylozene povedl. Nevim, zda to pripsat technologii IGZO, ale ceho jsem si za kratko vsimnul, je velmi hluboka cerna. Kdyz pustim film, prohlizim fotky, tak cerne okraje jsou mnohem hlubsi a nelze rozeznat podsviceni. Na iPadu 4.gen a starsich byl stale videt alespon minimalni podsvit, ale na Airu nikoliv. Ma nekdo stejne zkusenosti? :-)

Zatim si akorad spatne zvykam na stereo reproduktory. Pouzivam iPad prevazne na sirku a bud cast repro zakreji, takze je projev plechovejsi, nebo lze dobre rozeznat, ze zvuk se line jen z jedne strany. To mi moc nevyhovuje, iPad 4.gen to ma resene lepe.
Obrázek Unikátní Macbook Pro 15" Retina Midd 2014 "Core i7, 16GB, 512 SSD, GT750"
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Metalgirl | pon lis 11, 2013 10:23 am

Však jsem psala, že konečně neprosvítá a je to pravda. ;)
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Slimák | pon lis 11, 2013 11:27 am

Tak pro tebe je ten skok velmi razantní po všech stránkách :) :beer:
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar Speed | pon lis 11, 2013 1:15 pm

Čauvec,

jsem vlastníkem ipad 3. Říkal jsem si, že bych si pořídil Air, protože pořád je trojka dost těžká, a když s tím člověk chvíli pracuje, tak se pronese. Máte/víte nějaká negativa na Air?

Díkec
Apple, co je to...?
Host
Host

kotelník | pon lis 11, 2013 1:46 pm

Negativa nejsou, je novější a naštěstí je skutečně lepší...Jediné co mě napadá, tak negativní může být iOS7, ale to už máš nejspíš nainstalované dávno na svém iPadu.
Doporučuji, ta váha je bombová...
iPhonefil
iPhonefil

slezacekm | pon lis 11, 2013 3:27 pm

nemůžete sem prosím vážně někdo napsat nějaká negativa, abych se na něj nemusel jít koukat a kupovat :)
zajímalo by mě např. rychlost načítání aplikace Keynote. Mám v ní totiž cca 1,6 GB prezentací a když chci něco otevřít na iPadu Mini to trvá děsně dlouho

iPod Shuffle 2GB stříbrný 6th gen
Ipad Mini 16 GB WIFI iOS 7
Iphone4 16 GB iOS 7
MacBook Air 13' [2013] 1,3GHz Intel Core i5, 4 GB RAM, 128 SSD
Apple TV 3.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kotelník | pon lis 11, 2013 3:41 pm

OT: keynote ani nerozjede, než se spustí, tak se vybije baterka a hrozně peče. Je to šmejd. Displej jednoznačně hrůza :lol:
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Speed | pon lis 11, 2013 4:00 pm

kotelník píše:Negativa nejsou, je novější a naštěstí je skutečně lepší...Jediné co mě napadá, tak negativní může být iOS7, ale to už máš nejspíš nainstalované dávno na svém iPadu.
Doporučuji, ta váha je bombová...

Mám fw 6.1. Jak je air vs. ipad 3 s "topením" a výdrží baterie?
Dík
Apple, co je to...?
Host
Host

slezacekm | pon lis 11, 2013 4:10 pm

kotelník píše:OT: keynote ani nerozjede, než se spustí, tak se vybije baterka a hrozně peče. Je to šmejd. Displej jednoznačně hrůza :lol:

ufff. děkuji. ten apple je značka k ničemu. doufám, že stejný šmejd bude i iPad Mini Retina

P.S. kdyby někdo měl ty zkušenosti s Keynote, budu rád za info :)

Iphone4 16 GB iOS 7
Apple TV 3.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kotelník | pon lis 11, 2013 4:45 pm

jj na miniho se těším, to bude pecka...asi půjde iPhone hodně bokem, když budu mít miniho...
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Slimák | pon lis 11, 2013 5:04 pm

Chceš negativa, tak OK. :crazy:

Negativa ale nebudou na výkon, ten má Air na rozdávání. Mám Air od včerejšího večera, ale už prvotní náčítání her je oproti 4.gen vcelku znatelnější a to už je co říci, protože ani na 4.gen jsem si po výkonostní stránce nemohl jedinkrát stěžovat. Co se týče samotného chodu v menu a veškerých reakcí, ty jsou subjektivně o něco rychlejší, než na 4.gen. Pokud máš iPad Mini a s Keynote je to brzda, tak bych řekl, že na Airu bude rozdíl mnohonásobně znatelný. Potenciál Aira se projeví právě při náročných operacích (editace, export videa) a nebál bych se, kdyby si neporadil i s objemnými prezentacemi v Keynote, nicméně to je jen má dedukce, v praxi to může být jiné. Otázkou je, že samotný Keynote na iOS je natolik optimalizován, aby si dokázal s tak objemnými prezentacemi poradit. Pokud není vyladěn SW, pak to může na sebelepším HW šlapat otřesně. Jestli chceš vyloženě vědět, jaké to bude, tak ulož prezentaci na nějaký server, pošli mi odkaz a já to klidně testnu.

Mimo výkon vidím malé negativum v podobě zvukového projevu, ale tam je to částečně má chyba, že si zakreji jeden z reproduktorů a zvuk je poté plechovější, musím si hold zvyknout. Trochu mám dojem, že ekvalizér v Airu táhne do takového divadelního či koncertního prostředí, jako by se zvuk odrážel. Další negativum vidím v tom, že všechny předchozí generace mi přišli robustnější, ale to je prostě dáno tím, že Air je fakt lehká placička, takže to jsou jen mé pocity, nikoliv obecná fakta. Také mi subjektivně příjde, že Air je více náchylnější na otisky prstů, než předchozí generace, možná si to namlouvám, ale ten pocit prostě mám. Dále bych řekl, že Air je méně klouzavější po displeji. Popravdě nelze Airu nic obecně vytknout, pokud nechytneš kousek se špatným displejem či nějakou HW vadou.

Kdybych měl shrnout, zda se mi přechod ze 4. generace vyplatil, tak ano.
+ nižší hmotnost (priorita)
+ větší kapacita (priorita, se 64GB jsem byl na hraně)
+ vzorové podsvícení a homogenita displeje, černá velmi hluboká bez spozorování podsvitu
+ při minimálním jasu jsem zpozoroval poměrně vyšší kontrast (4. gen měla vyšší úbytek kontrastu)
Senior uživatel
Senior uživatel

slezacekm | pon lis 11, 2013 6:36 pm

super! děkuji moc za skvěle sepsané informace. s těmi prezentacemi je to tak, že v samotné aplikaci jich mám cca 160. nejobjemnější jsou tak cca 50 MB veliké. no už samotné spuštění aplikace Keynote trvá a potom každá jednotlivá prezentace...celkem mě to omezuje, jelikož čekat pokaždé třeba 20-30 vteřin není nic příjemného. nedejbože se chci potom přepnout do jiné aplikace a pak zpět.
prostě mi přijde, že "starý" mini je spíš na jednoduché věci a net.
na displeji mám stejně folii za pár šupů z eBay, tak tam by asi problém nebyl. no tak rozhodně to dopadne tak, že se na Air půjdu podívat a počkám na představení Miniho, následně bude porovnání :)

Iphone4 16 GB iOS 7
Apple TV 3.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

cz.hook | úte lis 12, 2013 2:15 am

Tak u mě dost nespokojenost - Air 32 LTE verze zakoupena v iStyle včera večer a vrácena po rozbalení, protože levá strana byla příšerně tmavá a žlutá, okamžitě mi ho vyměnili za nový kus, ten se v obchodě zdál zcela ok, ale doma v šeru a tmě je levá strana také tmavší a žlutější :-( Po přečtení nejen tohoto threadu - https://discussions.apple.com/thread/55 ... 0&tstart=0 - mě přešel optimismus ....

Zdá se to být loterie, zda Vám při výměně přijde horší nebo lepší kus ...
Host
Host

Uživatelský avatar Slimák | úte lis 12, 2013 9:22 am

Tak to je pech :( Ti nezavidim...

No ja jsem od vcerejska zjistil jednu vtipnejsi, muj Air ma asi rymu :D
Kdyz zatlacim obema palci na stred displaye nebo kousek od stredu, tak z okraje pristroje profukuje, pravdepodobne ze SIM slotu. Zni to, jako kdyby Air smrkal :D

Asi bych to nevidel jako vadu, protoze na nej bezne tlacit nebudu, je to spis takovy pokus, vadi mi, jak je displej ve stredni casti mekky a pri stlaceni se jemne prohne. Predchozi generace byli v tomto ohledu mnohem pevnejsi.

Zkuste prosim, jestli nemate stejny jev? Diky :-)
Senior uživatel
Senior uživatel

kotelník | úte lis 12, 2013 9:27 am

Apple online store nahodil miniho. Doručení 5-10 dní
iPhonefil
iPhonefil

Uživatelský avatar Metalgirl | úte lis 12, 2013 9:31 am

Slimáku těchto jevů jsem si všimla též, vrstva klade odpor při přejíždění prsty, rychleji se palcuje a to sklo, co kryje display je fakt strašně měkké. To na iPadu 1 je to tvrdé jak kámen, na novém airu je to tak měkké, že to při stlačení prostě pruží. I když je iPad Air zpracovaný kvalitně, tak vedle iPadu 1 na mě působí jak nějaká hračka.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar iTukan | úte lis 12, 2013 9:38 am

kotelník:
Zrovna dnes jsem to nekontroloval... :-D
Díky..

Reálné doručení píšou u 64GB+3G po objednání 27.11.-4.12.2013
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Slimák | úte lis 12, 2013 9:39 am

Presne, mam uplne stejny dojem, licovani a zpracovani je v poradku, ale je to vylozene nezvyk oproti predchozim generacim. Jsem tim trosku zklaman, ale vaha a ztenceni se nekde projevit museli. Jeste, ze Air neprdi, to by me kleplo :D Jdu si jeste zatlacit, je to pekna foukacka...nejdrive jsem myslel, ze vzduch prochazi pres reproduktory, ale vypada to spis na okraj u SIM slotu.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar mike-biker | úte lis 12, 2013 10:36 am

Já jsem zvědavý na Miniho, teď jsem ho objednal ve 128GB verzi bez 3G.
Viděl jsem již AIR naživo, je tedy až neskutečně lehký. Nicméně jsem nakonec upřednostnil rozměry, které nejsou až tak "prťavé" a přitom pro mne dostačující.
Na Store je zajímavý fakt ohledně dodání: 5-10 dní, přitom datum je 27.11. až 4.12.
Ale je mi jedno, zda ho budu mít 17. či 27. :)
Akorát se bojím, jak bude vypadat v tom Smart Case, tak jsem ho raději neobjednal, stejně by se to ještě zdrželo.
Možná, že bude ve slevě na "Black Friday".
MacBook Pro Retina 15" Mid 2014, i7 4x2,5GHz 16GB RAM 256GB SSD + 256GB Jet Drive.
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar iTukan | úte lis 12, 2013 10:41 am

OT: Ono je tam pracovních dní... to je ten rozdíl. ;) 27.11. je desátý pracovní den
 MBPR 16"  iPhone 11 Pro  iPad Pro 11"  iPad Mini 2 4G  ATV 4K  AW4 
Moderator fóra
Moderator fóra

marseli | úte lis 12, 2013 11:01 am

Taky jsem objednal a datum stejny. Ted mam 32 cerny a objednal jsem 32 bily. Po vice nez rocnich zkusenostech je pro me kapacita dostacujici. Pouzivam totiz iusb port na zbytek kapacity. Jedine co me trochu mrzi je absence gps. Snad jsem zvolik spravne s tou barvou.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar mike-biker | úte lis 12, 2013 11:11 am

Já GB vůbec neřeším, spokojím se vždy s tou největší kapacitou. Jistě to jde i se 16GB, ale proč se týrat? :sorry:
Moderator fóra
Moderator fóra

cz.hook | úte lis 12, 2013 3:53 pm

Tak i druhí Air vrácen, bohužel co jsem se díval v showroomu, tak všechny Airy jsou vlevo lehce tmavší než vpravo a barvy teplejší ... může prosím někdo, kdo vlastní bezvadný kus postnout fotku s bílým pozadím?

Díky moc
Host
Host

Uživatelský avatar Metalgirl | úte lis 12, 2013 8:44 pm

Mě to připadá ok

Obrázek
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar Barberry.pha | úte lis 12, 2013 9:09 pm

Všechny nové iDevice mají teplejší podání barev než třeba 3GS,ip4 nebo iPad2

Takže pokud to porovnávate s těmi staršími, tak se asi ureklamujete.
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

slezacekm | úte lis 12, 2013 9:23 pm

tak jsem si byl dnes osahat Air a je opravdu velmi lehký a vypadá naprosto skvěle. ten displej se sice trochu prohýbá, ale myslím, že to ničemu nevadí. to srovnání s minim bude zajímavé, už se těším, až sem šťastní majitelé budou psát postřehy.
nemohl by prosím nějaký majitel Aira ozkoušet rychlost načítání Keynote (pokud možno poslední verze) děkuji moc

Iphone4 16 GB iOS 7
Apple TV 3.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Slimák | úte lis 12, 2013 9:33 pm

Nekam uloz prezentaci a ja ti to zmerim, zadnou nemam...

Ja kvuli tomu smrkani (lepe receno funeni) pri stlaceni displeje vracet rozhodne nebudu. Jinak vzduch mi vychazi z otvoru na SIM kartu, je to dost vtipny :D Mam rovnomerne podsviceny displej, vyvazeni netahne do tepleho odstinu, vsechno licuje jak ma, home button sedi jak hrnec na prdeli, tak neni co resit. Jeste bych chytl nejaky kousek s pochybnym displejem.

Jedine, na co si tezke zvykam, ja klapavejsi zvuk, jako bych tukal do plastoveho displeje, nikoliv skla. Druha vec je, ze displej se od otisku svini mnohem vice, nez vsechny predchozi generace, ale mozna jsem si to jen vsugeroval, uz nemam s cim srovnat. Take smykavost prstu po displeji neni tak lehounka jak na predchozich generacich. Teprve po zapraseni displeje prsty klouzou lepe.

Dnes jsem koupil modry Smart Cover. Magnet je o mnoho silnejsi, nez v predchozi generaci. O poskrabani se netreba bat, cela plocha dotyku je potazena semisem. Skladani do trojuhleniku neni tak rychle, jako v predchozi generaci, ale trojuhelnik drzi stabilne, provozuji casto nalezato. Kvalitativne mi Air Smart Cover prijde lepe zpracovan, nez u predchozi generace.

Nyni jsem dosahl aktivniho vyuziti 10h 19min a zbyva jeste 21%. Musim uznat, ze vydrz je famozni, protoze nyni jsem vetsinu casu hral hry a nebyli to zadne jednoduchosti, jednalo se GTA Vice City a Sky Gamblers: Storm Raiders. S iPadem 4.gen jsem dosahl v prumeru 12h, ale s tim, ze obcasna hra byla pouze Clash of Clans.
Senior uživatel
Senior uživatel

slezacekm | úte lis 12, 2013 9:49 pm

prezentace

je to jen nějaká z netu, tak jestli můžeš vyzkoušet. druhou věcí asi bude spíše to, že já v Keynote mám cca 160 prezentací o celkové velikosti 1,6 GB. takže by se hodily informace od někoho, kdo to má alespoň trochu podobně.
na druhou stranu iPad Air je výkonově úplně někde jinde, než iPad Mini, tak laicky předpokládám, že by se načítání těch prezentací mělo zrychlit

Iphone4 16 GB iOS 7
Apple TV 3.
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Všeobecně o iPadu