Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Je to tak a vzteky se na hlavu stavejte 

(asi se nekdo vztekal kdyz mi je mazal, nerikam ze zrovna ty) A samozrejme ti co nebudou chtit ho vymenit za 2 tak tech se to zas tak moc nedotkne ovsem pokud ho jednou budes prodavat tak se tomu nevyhnes ikdyz v mensi mire..
, nebo 32gb iTouch s DPH 

A na druhou stranu jsem rad ze nepatrim k tem co ho vlastni ale k tem co vyckali..

.

anims píše:Heh a napisu to tu znova!! :-D
Ano zlevnil viz. http://www.datart.cz/vyhledavani/index.html?startPos=10
A majtelum iPadu 1 tak razem spadla hodnota o nejake 2-3tis po par mesicich pouzivani.. cili ted neprodaji za 9-10 ten nejlevnejsi ale za 7-8 :-) Je to tak a vzteky se na hlavu stavejte :-D

tak ktery...

a ten prvni agresivni prispevek vas vyburcoval 
za to ze jsem rekl odlisny nazor 

. Kamarád na 4 to měl za 20 sekund
. Nevím jak je to možné
. A když se koukáte na videa 3G a 3GS, jde to rapidně znát. A nutno přiznat, že tady v iPadu 1 a 2 jsou větší HW změny než byli v 3G a 3Gs.

. Ale co ty víš co bude v iOS 5? Já nevím, třeba bude multi plocha, nebo bude listování "přes kostku", víc 3D efektů kde grafický výkon 9x vyšší bude znát atp. Prostě můj osobní názor a zkušenost je, že je zbytečné ušetřit pouhou pětinu z celkové ceny (snad i míň, jestli iPad 1 stojí 9k a iPad 2 10k...) na takovém zařízení
.
Kdykoliv se dá přece prodat a koupit novější.
Takze som velmi spokojny pouzivatel iPad-u za vynikajucu cenu. A iPad 2? No kvoli CPU a VGA sa mi to neoplati. Keby som bol nejaky fanusik grafickych aplikacii ale to by chcelo na i2 aspon vacsie rozlisenie nemyslite? Stale je tam tych 1024x768
skoda

, kde je iPad oficiálně...

"
musím si to přece pochválit ne?
....kdybych měsíc nepočkal (měl jsem jej v plánu už v únoru) vyšel by mě ještě na 12k....za tuhle cenu se bude prodávat iPad2-ka
(iStyle, CBC...)

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé