V době kdy konečně vychází ipad 2 se vyplatí naopak koupit ipad předchozí generace. Podle mne ipad první generace není vůbec momentálně zastaralý hardware, naopak. Řek bych, ještě rok až dva na něm spustíte 95% aplikaci nejen psaných na ipad ale i naiphone. Koupil jsem si nový ipad ve výprodeji 1. Gen. Za 7 tisíc 16gb wifi, dvojka stojí přes dvanáct tisíc- takze uspora pres pet tisic. Co ma dvojka proti jednicce navic? Cameru? Ruku na srdceme staci kamera v iphone 4, rychlejsi grafiku? Fajn to se hodí ale kolik aplikaci to ted podporuje? Minimum1%?, behem roka budou vychazet -jiste stale vic narocnejsich aplikaci na grafiku, kolik budou stat ty aplikace kdyz zrovnahned vyjdou- vyjdou s maximalni nejvyssi cenou a pak behem roka budou klesat.
Tkaze jak to vidim, staci ipad 1. Generace, vse natom spustite, usetrite az 5 tisi korun, a za rok si za 7 tisic zas koupim ipad 2:-) ktery bude ve vyprodeji, s podporou mnoha aplikaci uz a snad i s levnejsimi cenami ...
3g verzi nepotrebuji - zbytecny penize, mam vkapse iphone 4, kdykoliv si zapnu hot spot, internet si na vejletech muzu tedy nasdilet. 16 gb stačí, videa ktere zabiraji nejvice mista mam pres airvideo aplikaci v cloudu vcetne tv pomoci elgato tv, mp3 se tam vzdy vlezou, aplikace a hry muzu kdykoliv dlepotreby stahnout s itunes ci appstore... Na co vic jak 16gb nevim proc mit vic ? Abych nosil vic dat u sebe?proc? Bohate vystaci 16 gb.
Proste mi prijde logicky si koupit ipad 1. Generace a pockat si nadvojku zas rok az bude vyprodej