Zdravím, z jaké verze iOS si aktualizoval, popř. neměl si před tím jailbreak? Jinak jsem nepochopil jestli si iPad zkoušel nebo nezkoušel do PC zapojit, nejdříve zkus napsat co se stane při zapojení iPadu do PC.
To se omlouvam nenapsal byl upgradovan z ios 6 na ios 7 a potom se to posralo a je tam itunes logo z recovery modu to nejde vypnout a kdyz to pripojim k pc tak ani obnova co mi nabizi itunes nefunguje vubec nevim co stim
Takže iTunes píše že je zařízení v recovery módu? Jestli ne tak iPad vypni (když nejde normálně stiskni Home Button a Power Button navzájem dokud display nezhasne). Zapoj kabel do PC a až ho budeš zapojovat do iPadu tak drž Home Button, až naskočí stejná obrazovka (kabel a iTunes) HB pusť. Restore by už měl fungovat.
Kdyz připojím do iTunes tak mi to napise toto: iTunes nalezl ipad v režimu zotavení před použitím s itunes bude potřeba ipad obnovit to uz jsem skousel a nic doběhlo to po cca hodině a pka se to vratilo do toho samyho stavu .
Těd když jsem skoušel znovu obnovu přes iTunes tak mi to napsalo ze ipad nelze obnovit vyskytla se chyba (9) .
Děkuji benito jsi BUH alemám este jeden problem jelikoz jsem si koupil od holciny ktera my ho dala jako ze si snim nevi rady tak mi to tedka pro zmenu pise
Totozařízení iPad je nyní propojeno s Apple ID přihlaste se pomocí Apple ID, ktere bylo použito k nastavení tohoto iPadu . !!! NEVIM SI RAd OPET
Hm a jeto asi cely vpr.. dotycna si ho od nekoho koupila udajne zapnutej jen s youtube pak aktualizovala na ios 7 - crash do resstoru a nyni po obnove to chce po ucet nekoho na koho ona nema kontakt takze tim padem asi neresitelne ??
Asi tak!zo zapnutým find my iphone nemáš žiadnu šancu!a ak je to čorka tak vážne máš smolu.to vážne nevie dotyčná od koho to kúpila?tak jej ho vráť!!!(nijako nezistíš pôvodného majiteľa)