Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

uz se do toho taky malo dostavam, akorat me posledni jizdy zlobi ze se mi ukazuje za jedu prvni a pak v konci ze jsem treti, asi nejak blblo pripojenik netu, ale s camarem se jezdi dobre a uz jsem si par zavodu i vyhral
a ten rank se pocita z bodu za vsechny zavody? Nebo jenom do urciteho mista?
"

max pocet kol a to 2
jj jsem tedka odkazany na mobilne net abych si MP zahral, pres wifi mi porad nejde pripojit, ale dopoledne to bezelo v pohode, az odpoledne to trochu blbnulo. Taky se uz snazim projizdet okruhy nejake idealni stope ale je to asi i o tom co ma kdo co najezdeno
po nekolika hodinach hrani v kuse taky zjistuji ze jezdeni je nejake lepsi 
"

Chtělo by to mít víc času 
Další kolo za námi a makatch.iphone.cz na bedně (3.místo)
To tretie mieste bola len nahoda a chyba lepsich ako ja. 

- z nás 3 to vyhrál zaslouženě shimie 

"

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Změnil jsem si nick na lukasm:iphone.cz (aby mě teda Rony poznal).

. Samozrejme, ze chceme dojst prvy, nie vzdy sa to da. Najprv prestrikovat bandou mantakov a potom vychcancov co ta odrazaju z trate. Neviem podla coho sa obsadzuje pole position, ale malokedy startujem v prvej patke, vacsinou 10-15 ty. Kym sa dostanem na zaujimavejsie miesto tak prejde kolo- dva, no a vtedy ma nejaky debil odrazi alebo sa postavi cez trat a nestihnem sa vyhnut, tak to ma tak naserie, ked padnem znova na koniec, ze radsej ukoncim pretek. 

ako obvykle vacsina, ktorych som predbiehal sa snazila do mna buchnut
no par zavodov skvelych, shimie mal obcas dobry los na start, ale jazdi, ze mu nestiham
))

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé