Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

ale vetsinou narazim na slusne jezdce, co se nesnazi te vydrbat.

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

jezdí Golfem a ještě horší je že mě snim i porazil 

goro44 píše:xb se zblázniljezdí Golfem a ještě horší je že mě snim i porazil

marajs73 píše:Rony, radši mně sejmi než abys brzdil, mně někdy rozhodí manželka, jindy zas něco jiného a někdy se tam motám asi jako se dvěma promile :)
MG-to jsou moje iniciály skutečného jména a příjmení. Chvíli jsem myslel, že jedu dvakrát, a taky mám černou :)

..podla mňa z tejto hry by sa dalo človeka úplne vycvičiť na ozajstného jazdca.. Ináč, chcem sa spýtať že ten "xb" má naozaj len golf a dokáže s ním tak dobre jazdiť, alebo to je nejaký hack?
iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

iPhone 6 Plus
iPad Air
Macbook Air 13"
iPod Nano 7G

Jestli myslíš tím tuningem ten performance, co tam je, tak to jsem provedla. Zvýšil se mi výkon a více jsem tam nějak možností na tuning nenašla.

. 

Je možné, že je to díky pomalejší wifi, i když asi nic nepoznám, mě se hra netrhá atd. Jen jsou ti skokani sem tam. Já mám ráda aarlburg forest, tam se mi daří, až na tu jednu zatáčku před cílem, tam si na ni musím dávat bacha. Nesnáším totálně arcana. Jako, abych se nevysekala v zatáčkách, tak brzdím do nich strašně moc brzy, v tu dobu ostatní šlápnou na brzdu později a tam mě pak předjedou, to je jasné, tam ani o tom nepochybuji. Jenže, když se snažím brzdit do zatáčky o něco později, jak to vidím u ostatních, tak se vysekám nebo chytnu šmyka.
Ale jo, je to lepší.
Snažím se.

Jako ne přímo v MP, ale třeba v quick race.

)))

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé