rony | sob črc 16, 2011 6:34 pm
uz sa zlepsilo conektovanie do hry. aspon to.
nadalej som nespokojny s jazdnymi vlastnostai, akoby som korculoval, sprievodny znak je to, ze niekto do mna tukne a auto leti jak delova gula, akoby som nemal hmotu a ktorym smerom buchne tym smerom letim! toje zle, fyzika je ohnuta.
chcel by som aby platilo, ze ti co vyletia z trate nemohli preletiet drahou hned. navacsie problemy potom robia zmetkari, co aa snazia rycglo dostat na trat. jazdit teraz kdesi v poli je katastorfa to je ako biliardove gule, nemozem sa medzi nimi prestrikovat lebo stale do seba tukaju.
a neuveritelne mi vadia ludia, co slalomuju, vidi, ze ma vedla seba niekoho, tak si mysli, ze zabodycekuje.
niektore trate som nerad jazdil, dnes musim a nechapem, co na nich niektori vidia, najcistejsia jazda je na prvych dvpch a zvysne su jak lopticky v osudi na sportke. bud cely cas si ako v mixeri alebo sa nudis lebo pred ten pred tebou mal len stastie, ze sa prestrikoval a za tebou je balik blbov, co sa zamerne narazaju, takze jazdis ako v time trial :)
bavi ma castelona, lebo tam sa da krasne bojovat o miesto a vacsina trub, co nevedia jazdit sa vysype na prvej zakrute :)
aktualne som kdesi medzi 130 - 140