Zdravim kolegu nadomnou...
Mam v zasade ten isty problem. Nedavno mi odisiel moj stary dobry iP 3G 8 GB (mal som tam este iOS 4.0.1), avsak mal som moznost zakupit mierne opotrebovany 3G model so 16 GB. Ked som ho kupoval, nedoslo mi, ze baseband 6.15, ktory uz obsahoval, je z iPadu. Avsak ok, s JB + Unlockom mam uz svoje skusenosti, a tak som sa do toho pustil aj v tomto pripade.
Moj pustup:
1) stiahol som FW 4.2.1 a z neho si urobil pomocou Sn0wbreeze custom FW, nakolko pri inom mi iTunes (najnovsi) zasadne hodil chybu 1015.
2) Restore cez iTunes... custom FW isiel bez problemov.
3) Po nabootovani Ifonu nasledovalo optimisticke nacitanie Cydie, zadanie repa pre Ultrasn0w, instalacia...
Do iP som chcel vlozit sim kartu O2, lenze zial... Ifon sa na O2 vobec nechyta. Ked som to vyskusal s T-Mobile simkou, signal naskocil prakticky okamzite.
Nuz... a teraz uz pomaly, ale isto skutocne neviem, co s tym. Zase raz je z toho akurat iTehla. Akekolvek napady su vitane
EDIT: Ehm, tak som to napokon cele poriesil kapanek "svojsky". Z dvoch iP som si skratka zlozil jeden realne funkcny. A vo finale som kaslal na dosku so 16 GB a ponechal som si v utrobach Ifonu moju staru dobru povodnu dosku 8 GB, ktora obsahuje (pre mna) osvedceny iOS 4.0.1 s JB + Unlockom. Dalo by sa povedat, ze som z toho 16 GB modelu vyuzil drvivu vacsinu suciastok staby nahradne diely, a som rad, ze sa podarilo stvorit opat funcny iPhonik

.