Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Bohuzel to realne asi opravdu nejde. Nevim co se stalo, ale temer 2 dny OK a od vcerejsiho vecera to zacalo. Uz dnes rano jsem se divil co se to deje. Normalne i kdyz jsem mel vyply iPhone, tak mi to pricitalo vyuziti... Opravdu to nechapu. Kazdopadne uz se vybil a vypl se. Ted ho nabijim, tak doufam, ze pak uz s tim nebude problem.

Lukyisek píše:Tak jsem REKORDMAN...
Tohle zrejme nikdo neprekonaBohuzel to realne asi opravdu nejde. Nevim co se stalo, ale temer 2 dny OK a od vcerejsiho vecera to zacalo. Uz dnes rano jsem se divil co se to deje. Normalne i kdyz jsem mel vyply iPhone, tak mi to pricitalo vyuziti... Opravdu to nechapu. Kazdopadne uz se vybil a vypl se. Ted ho nabijim, tak doufam, ze pak uz s tim nebude problem.
Ale co jsem tak sledoval baterku, tak to nevypadalo ze by ji to nejak zralo. Kompletne vse jsem mel vypnuty, takze tomu proste nerozumim.

Paradicka, tak rozhodne na Tebe asi nikdo nema. U me to alespon ale vypadalo jako vcelku "normalni"
Tohle je uz ale drsny.

"

, já to tak udělal a pohoda jazz. Baterka asi dobré zatím nemohu posoudit mám to tam chvíli. Ale baterka mi nejvíce vydržela na iOS 4.0.1 přes JBme.com

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé