jde udelat JB pres redsnow i na ofic 5.0? dekuji za odpoved
iPhone Xs Max 256GB • iOS 12 iPad Air 2 128GB + LTE • iOS 12 Macbook Pro 13 2017 Touch Bar a Touch ID 3,1GHz procesor Vždy jsem uměl milovat, ale ažAPPLEmi ukázal pravou lásku!
ikena píše:vypnout a zapnout redsnow a odpojit iPhone, taky mi to dělalo.
zkoušel sem to snad stokrát,vypnout zapnout redsnow,odpojit připojit ipod,jiný usb,dokonce sem přeinstaloval celej systém ios5 a udělal jb znova a furt nic.prostě nenabootuje
Metal/HC/Punk iPhone 6s Plus 64GB+Westone 4R MacBook Pro Retina late 2013
delam vse jak mam ... ale proste vzdy mi to napise pri jailbrejku at snowbreeze tak i redsnow at zapnu itunes a dam shift restore... to udelam a stejne se nikdy neobjevi CYDIE... co delam spatne..??? dik za odpoved ... iphona mam od prvni generace a vzdy sem si delal jailbraky sam... a ted proste zasek.. je pravda ze sem dal prvne origo u itunes .. jestli to neni tim.... :p
zkoušel sem tři verze redsnow ale ani jedna mi se zaškrtnutym just boot tethered,ipoda prostě nespustí,vrcholem je že mi jedna verze ukázala to nakousnutý kiwi bo co to je.svítilo deset minut pak se ipod restartoval a furt mi nejde cydia ani safari.prostě nenabootoval přes redsnow...už nevim co ještě zkoušet...
teď sem třikrát zkoušel ten nejnovější.manuálně sem tam dal ipsw pro muj ipod(iPod4,1_5.0_9A5220p_Restore.ipsw)a dal "Just boot" a třikrát mi tam svítil ten znak ale nic se nastalo ani po pěti minutách.vždy musim přes horní+home restartovat
Prosim vas, viete mi poradit? Mam iPhone, ktory mam v uvedeny v profile a deje sa mi nasledovna vec. Ked chcem nahodit customizovany software cez iTunes (telefon je samozrejme v DFU) tak mi vyhodi chybu ze " it could not be restored because the device isn’t eligible for the requested build."
v telefone je soft 4.3.3 + ultrasn0w 1.2.4
suvisi to s tym ze mam softverovo unlocknuty Iphone? or?
Ahoj lidi, sorry za blbej dotaz, mam tu iphone 4 s BB 4.10.01 a je tam nainstalovany iOS 5. Nebere mi vsak zaboha gevey simku... Cydia nejde vubec otevrit a je to kupodivu untethered... v TU to vubec nepise verzi fw...
Prosim tedy o radu, jestli nekdo vi jestli je stale mozny nejaky downgrade na 4.3.5 nebo alespon rozchozeni te ios5 aby fungovala gevey...