Neustále visí v RECOVERY

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

luigi.AZ | pon lis 21, 2011 9:48 pm

Neustále visí v RECOVERY

Zdravím. Mám velký problém. Mám iPhone 3GS 8Gb z anglie a měl jsem fw 4.3.3 po mojí blbosti jsem upgradoval na 5.0.1 a od té doby mám problémy. Jelikož potřebuji unlock tak sem se okamžitě snažil o downgrade jenže sem mohl pouze na 4.1 kde šel udělat untethered JB. A pak sem musel opět nainstalovat iPad BB jelikože se tím 5.0.1 nějak poškodil. Tohle už sem si vyčešil jenže problém co mě trápí je ten že se mi podařilo dát zpět 4.3.3 fw jenže podle návodu na untethered sem udělal jeno tethred. Bootoval jsem to přes redsn0w a jakmile jsem iPhone vytáhl z PC tak po uzamčení iP se do půl minuty hodil do recovery. Po každém nabootavání pořád padá do recovery. Ať jsem se snažil o jakýkoliv fw tak to dělá pořád to samé. i za použití tinyumbrella irecovery a všech možných utilitek se nedostanu přes recovery mode. Teď už se dá rozjet přes redsn0w ale až po rozebrání telefonu a odpojení konektorů a zpětného zapojení. to se povede jednou a pak opět a opět recovery a neudělám vůbec nic. Stalo se to někomu nebo ví někdo co s tím? Ani custom fw nejde ani originíl fw prostě ani jeden z nich :( ani strejda google mi nedokáže pomoct :(
iPhone 3GS 5.0.1 JB
Ping! ID luigi.az
Host
Host

Re4DeR | čtv lis 24, 2011 3:19 pm

Re: Neustále visí v RECOVERY

a máš v nastvanení vypsané imei a cislo modemu? Já mám podobny problém, vyplnenené to nemám a vypada to ze je to HW chyba
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6