Unlock I phone4 4.3.1

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

hawo.24 | pát pro 02, 2011 6:40 pm

Unlock I phone4 4.3.1

Ahojte,
Mam I phone 4 (4.3.1) a chcel by som ho odblokovat.Dostal som ho v T mobile Sk a som O2 . Dalsia vec je to ze by bolo dobre aby mi tam zostali vsetky aplikacie vsetko takze ak by to slo urobit bez restoru bolo by to skvele .. Neviete mi nahodou niekto poradit ?

Uživatelský avatar rony | pát pro 02, 2011 7:21 pm

Re: Unlock I phone4 4.3.1

otvor si FAQ a najdi bod c. 36.
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

hawo.24 | pát pro 02, 2011 7:43 pm

Uz som tam bol ale potrenujem system ktorym NEMUSIM ROBIT RESTORE..

Uživatelský avatar rony | pát pro 02, 2011 8:11 pm

a co ti tam teda vyslo?

vsak si kupil od niekoho ifon s appkami a teraz nevies ako ich zachovat lebo po pripojeni k pc ti ich vymaze?

jednaj na rovinu, nemame cas vytahovat z teba cele hodiny, co vlastne chces.

bez restore sa nepohnes aj ked neviem co na nom mas. jailbreak musis pred unlockom a stale nevieme, ci ti to tam vobec napisalo, ze mozes unlockovat. podla mna si to ani neskusal
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

hawo.24 | pát pro 02, 2011 8:20 pm

Sorry, Skusal napisalo ze nie ... takze som skoncil ? nie ja mam svoje aplikacie aj hudba aj vsetko tam mam tam toho uz poriadne vela a chcel by som to zachovat .. JB uz mam spraveny akurat ze odblokovat mi ho nejde a skusal som navody uz aj na youtube a tak a nic .. no ja som mal vlastny i phone novy a vsetko bezalo aj ked bol JB a potom som preinstalovaval PC a teraz ked synchronizujem tak mi vymaze aplikacie to tiez neviem co s tym ...

Uživatelský avatar rony | pát pro 02, 2011 8:55 pm

Nenapisal si ziadne udaje, ktore si tam vkladal, ale staci aj ten vysledok.

Takze otazka stoji takto: ten nastroj z FAQ 36 ti napisal, ze je nedoblokovatelny.

Ako presne rozumies tejto vete. Lebo hned potom ako si potvrdil, ze ti to tak napisalo, tak motas volaco o tom ako si hladal po youtube aj nejake navody a tak a nic. Takze mam podozrenie, ze slovu NEODBLOKOVATELNY nerozumies. Potvrd mi nejako, ci chapes, co to slovo znamena.

Skrytý text (Ctrl-A)

NEPODSTATNA POZNAMKA, nereaguj na nu: Ono je to totiz podstatnejsie ako tvoja starost o aplikacie a ci ti to alebo hento zmazalo aplikacie. To je uz dalsi level toho, ci chapes ako funguje spolupraca s iTunes v pocitaci, co je to Apple ID a akym sposobom si treba robit zalohy pocitaca. V skutocnosti si mal zalohovat data itunes v pocitaci a preniest do novej instalacie pocitaca. V skutocnosti ti iTunes robi vzdy zalohu celeho iPhone, takze staci byt mierne sikovnejsi, trosku pobehat Navody a najdes sposoby ako fungovat s pocitacom, iphonom bez toho, aby ti mizli "data" :)

Pokus sa sustredit na to, co som napisal a nejako reagovat.

Je este nieco k vyrieseniu?
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

hawo.24 | pát pro 02, 2011 11:34 pm

Jasne rozumiem ale nejako to predsa odblokovat ist musi.. No ved jasne ale mne itunes vymaze aplikacie ak ho zosynchronizujem ..

Uživatelský avatar Barberry.pha | sob pro 03, 2011 8:33 am

Unlock I phone4 4.3.1

Proc to odblokovat jit musi? Nemusi a nejde, muze ti to odblokovat max t-mobile sk, po splneni urcitych podminek a nebo musis pouzit gevey sim, zadny jinaci sw unlock NENI!
" Nekdo ma rád vláčky ...někdo Apple Hračky :) "
Manual iPhone
iPhone 5S 32GB SpaceGrey MacBook White 2010 iPad Mini 16GB Black wifi
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rony | sob pro 03, 2011 9:54 am

Nechajte tak, ten clovek nevnima ani nas ani to, co mu hovorime.

Aj v PM spravach neustale hovori o odblokovani, ze to chce urobit, aj ked som mu ja osobne uz aspon trikrat jasne napisal, ze ten telefon neodblokuje.

HAWO: nase posledne slovo a uz ti to nejako musi dojst do tej hlavy

ten tvoj telefon sa neda odblokovat

Co mozes urobit:

- skonci v O2 a prejdi na T-mobile
- predaj ten mobil cloveku, ktoremu nevadi blokacia na t-mobile
- mozes o odblokaciu poziadat t-mobile - oficialne, za peniaze a po splneni ich podmienok
- mozes skusit Gevey a po case zistis, ze sa telefonu aj tak musis zbavit
- nestracaj svoj aj nas cas tym, ze tu spochybnujes jednoducho pochopitelny fakt

Maj sa pekne
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6