Nemůžu nahrát Custom FW

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

daweed | sob led 07, 2012 11:58 pm

Nemůžu nahrát Custom FW

Zdravím, naskytl se mi trošku větší problém. Na mým iPhone 3G jsem měl nahranej Custom FW 3.1.3, s hacktivací, s basebandem 05.13.04 a s UltraSn0w unlockem. Chtěl jsem si na něj znovu nahrát Custom FW 4.2.1. Stáhl jsem Custom FW, který jsem chtěl, odtud z fora a přes Shift + Restore se ho pokusil nahrát. V iTunes mi to po delší chvilce "preparing to restore iPhone..." vyhodilo chybu "The iPhone "iPhone" could not be restored. An unknown error occurred (1604)... Zkoušel jsem stáhnout i jiný custom FW, který vytvořila MetalGirl, ale pořád tato chyba. Po připojení iPhone k počítači mi v iTunes naskočí, že "iTunes has detected an iPhone in recovery mode. You must restore this iPhone before it can be used with iTunes." Bojím se ale, když dám Restore, tak že mi nahrají nejnovější systém a updatnou mi baseband, kterej nepůjde JailBreaknout...
Nemůžu se do iPhonu vůbec dostat. Budu rád, za každou radu.

/ Tak se mi to nějakým záhadným způsobem podařilo spustit se starou verzí 3.1.3. Každopádně bych byl rád za každou radu, jak tam nahodit 4.2.1... :-)

Uživatelský avatar Phase | ned led 08, 2012 10:42 am

Re: Nemůžu nahrát Custom FW

Skus pouzit iReb ten fixne chyby 16xx :wink:
Inak je iPhone v DFU ked tam davas custom fw ze?
Obrázek iPhone 4S | black version | 16GB | iOS 6.1.3

"Sometimes life hits you in the head with a brick. Don't lose faith."
..Steve Jobs
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

daweed | ned led 08, 2012 12:08 pm

Re: Nemůžu nahrát Custom FW

Áno, iPhona jsem měl v DFU Mode, když jsem dával Shift + Restore... Na ten iReb se podívám a dám vědět, díky. :-)

/ Edit: Tak jsem to nějak různě zkoušel s tím iRebem a po pár pokusech se mi povedlo spustit Restore. Už se mi to Restoruje a vypadá to, že už by nemusel být žádný problém. Takže děkuji za pomoc. :-)

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6