iReb jsem použil před restore, ale to oprabvuje jen chybi 1600 a výše, takže to nema vlastně vliv na tu moji chybu, samožrejmě že jsem dal DFU mod , jinak by se mi neobjevilo restore když nemam iPhone aktivovanej , nejnovějši snow myslím že mám (2.9.3) , ale nevim jestli jsem udělal ten CFW spravně, jelikož jsem stahoval přes snow normal iOs 5.1 a jmenovalo se to sn0wbreeze_iPhone_3GS-5.1-9B176.ipsw ,nevim ale jak zacnu delat snow tak jestli mam dat Old-Bootrom nebo New-Bootroma potom dále jestli dat Simple mode, expert mode nebo Baseband Preservation mode? teoreticky asi ten posledni ne ?
Edit: SUpr tak jsem odstranil chybu 1394 , oběvila se mi chyba 1600 tak jsem použil ireb a dal znovu restore s vytvořeným CFW v snowbreeze a vida, na iphonu sviti nakousnuta vločka a resotruje se

) tak jsem zvedav co potom , dufam, že to zas po mě nebude chtit Aktivaci iPhonu ..
Edit: Super, ted ho nemuzu ani zapnout..

dobře sem si to ted doj*** xD
Edit: Tak jsem ho zpet restoroval , a zase je furt stejnej ..xDHlavně nemůžu iPhone kativovat po restore, skoušel jsem to přes wifi jak od kamose tak moji a pořad mi to pise ze se nedokazalů spojit se servrem, a pres iTunes mi to pise Please carte jak jsem psal uplne nahoře. Nemužeš mi prosimtě poradit teda , co dat ? New-bootrom + basebant preservation ? nebo nevim pravě.. :/ Jk jsem dal´new bootrom a ten baseband, tak jsem normlane nahral 5.a spustil a zas nejde aktivovat pres wifi jak jsem psal..