Obnova a aktualizace IP

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

radimek | stř čer 20, 2012 2:42 pm

Obnova a aktualizace IP

Zdravím vás mám dotaz.. muj IP mi nechtěl načíst SIM kartu tak mi to chtěl kamarád odblokovat ale nějak mu to nejde ted nemužu jít v IP ani do menu nebo tak takže furt černá obrazovka když zapojím IP do PC a stáhnu aktuaulizaci tak mě to pak napíše chybu takže mi nejde nějak rozjet ani nahrát žádnej hardwqare do IP. udělám RESTORE napíše mě to na iTunes že to mám obnovit dám obnovit obnovuje se to ale nic IP mi jen sviti pak se ukáže znak apple podtím mi to dělá něco jako by při instalaci tak čekám až to dojede do konce..(na iTunes mi to piše nahoře obnovování firmwaru to jen abyste byli v obraze co to právě dělá) obnovování zkončilo a napsalo mi to chybu k tomu přikládám obrázek..: http://ulozto.cz/x47ZCWv/ip-jpg

Nějak te v IP nevyznám tak se omlouvám pokud sem tohle téma dal jinde než patří předem se omlouvám :)

Renik | stř čer 20, 2012 6:08 pm

Obnova a aktualizace IP

DFU + restore

Sent from my iPhone
MacBook Pro Retina 13” 2016 | 2 GHz Intel Core i5 | 8 GB 1867 MHz LPDDR3 | 256 GB SSD | Intel Iris Graphics 540 | MacOS Sierra
iPhone X 256GB Space Gray
Apple TV 4 64GB
Senior uživatel
Senior uživatel

radimek | stř čer 20, 2012 6:58 pm

Re: Obnova a aktualizace IP

dfu? sem totiž takový který to ještě tak neovládá :( omlouvám se

Uživatelský avatar milan2022 | stř čer 20, 2012 7:14 pm

Senior uživatel
Senior uživatel

radimek | stř čer 20, 2012 8:56 pm

Udělám obě ty věci dám restore vše de dobře ale na konci toho obnovení mi to napíše chybu foto je víše ta jak sem psal..

Uživatelský avatar yesi | stř čer 20, 2012 10:57 pm

http://support.apple.com/kb/TS3694#error1
This may indicate a hardware issue with your device. Follow Troubleshooting security software issues, and restore your device on a different known-good computer. If the errors persist on another computer, the device may need service.

Ale mozno ze to neni pravda
iPhone 5 32GB • iOS 7.0.3
Host
Host

V!RUS | úte čer 26, 2012 8:55 pm

mam něco podobnýho, mam iP 4s 5.0.1. Rád bych aktualizoval nebo obnovil ale nedaří se mi to. DFU jsem zkoušel. itunes jen hodí chybu 3194 myslim
Host
Host

Uživatelský avatar technologics | pon črc 02, 2012 6:24 pm

mal som ten isty problem a pomohlo upravenie suboru hosts

viewtopic.php?t=43880

alebo mozno mas v tom subore nejaku chybu, napriklad ja som tam mal chybu a musel som si ju opravit, len ak mas W7 tak musis poznamky otvorit cez start ako spravca a potom otvorit ten subor hosts, inak ti to nepojde upravit, snad som ti aspon trocha pomohol :good:
FW 4.3.4 --> 5.0.1 JB --> 5.1.1 --> 6.0.0 beta 1 JB :D --> 6.0.0 beta 2
Host
Host

V!RUS | úte črc 03, 2012 10:15 am

Tak nakonec se zadarilo. Vzpomněl jsem si ze na notebooku mam stary iTunes a winxp. Šlo to bez problemu
Host
Host

Raksak | pon říj 15, 2012 2:29 pm

Chcem sa spýtať jednu vec. Chcem obnoviť zo zálohy iPhone 3gs ale po zadaní príkazu mi vypíše že som vyčerpal množstvo možností obnovenia ( 90 krát ) a nechcem mi to obnoviť aplikácie ( ani cez iTunes ), kontakty, pozadie dokonca aj zvonenie mi obnovilo iba aplikácie nie. Máte s tým niekdto skúsenosti? Čo s tým viem robiť ak chcem znova obnoviť?

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6