Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

kazdopadne uz aby to bylo pred iP4 jsem mel 2g a to bylo jine kafe tam si mohl cokoliv zkazit a prehral si to new firm zato u i4 je to vice o hubu ale ted uz vim na co si davat pozor 
viewtopic.php?f=129&t=34365

). Čekejme dál a poslední info co jsem zaregistroval je po vydání 4.3
))). Jen pro info iPhone4 VERIZON odblokoval nějaký Číňan
a celkem rychle, informace z dnešního dne.

, tolik restore kolik zažil iPhone4 co mám na pokusy tak to není ani snad popsatelné
. Jediné co zvládám je update na 4.1.2 bez update BB, tak ale na to máme už nástroj i když mi se to povedlo ještě ani nebyla o tomto zmínka. Pokud by někdo měl alespoň trochu tuchu o systému podpisu BB Applem při nahrávání do iPhonu a byl by ochoten prohodit na toto téma nějakou větu třeba i přes PM rád podebatuji.
Už aby to bylo!

a.kadar píše:Ee podle mě nás tahají za nos protože jak jinak mi vysvětlíte že se o5 musí čekat týden až dva na řádné otestování BB co je ve fw 4.3 a až pak vydají unlock na 2.10.04 a 3.10.01 a na ten co je v fw 4.3?Kdyby měli funkční unlock na 2.10 a 3.10 tak ho snad už dávno musí mít na 200 procent otestovany a můžou ho vydat hned po vydání s tím že unlock na novější BB bude později...Jsou to opět jen sliby.A proto jsem si oficialně odblokoval iph v anglii

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé