Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Hape píše:Tak už prosím nepotvrzujte, už to vímě, tak jen dělejte JB a piště pouze případné problémy a ne zbytečnosti !
Johnykone píše:Ahojte, tak ja som bol pri pokuse o tento upgrade neuspesnyStiahol som si fw 4.3.2 z iClarified, ale pri restore mi zahlasilo chybu 3194. Myslel som si ze tato chyba sa vyskytuje len pri downgrade.
Neviete prosim vas, v com by mohol byt problem? Zeby ten fw? Mate prip. nejaky iny link odkial ste si ho stiahli a uspesne nainstalovali?
Chcel som este skusit stiahnut fw priamo z itunes, ale za zivy svet neviem zistit kde to ten itunes vo Win 7 ulozil.
vdaka
kedrigen píše:ahoj chci si ujasnit postup pri JB 4.3.2
1) stahnu si redsn0w 0.9.6rc14 a ofiko firmware z iTunes (nepotrebuji unlock)
2) pres iTunes nainstaluju novy iOS 4.3.2
3) pustim redsn0w 0.9.6rc14 a ukazu cestu na iOS a postupuju podle instrukci.
Johnykone píše:Ahojte, tak ja som bol pri pokuse o tento upgrade neuspesnyStiahol som si fw 4.3.2 z iClarified, ale pri restore mi zahlasilo chybu 3194. Myslel som si ze tato chyba sa vyskytuje len pri downgrade.
Neviete prosim vas, v com by mohol byt problem? Zeby ten fw? Mate prip. nejaky iny link odkial ste si ho stiahli a uspesne nainstalovali?
Chcel som este skusit stiahnut fw priamo z itunes, ale za zivy svet neviem zistit kde to ten itunes vo Win 7 ulozil.
vdaka
matouch350 píše:Johnykone píše:Ahojte, tak ja som bol pri pokuse o tento upgrade neuspesnyStiahol som si fw 4.3.2 z iClarified, ale pri restore mi zahlasilo chybu 3194. Myslel som si ze tato chyba sa vyskytuje len pri downgrade.
vdaka
Řešil jsem stejný problém a spočívá v tom, že si musíš nahrát originální soubor hosts, protože SHSH zálohy u saurika blbnou a tudíž se u něj na serveru nenacházej, takže si iTunes myslí, že tahle verze iOS není podporována
matouch350 píše:Všem co to hází error 3194 použijte soubor viz. odkaz a nahrajte ho do C:\Windows\System32\drivers\etc, mně to házelo více chyb a nakonec pomohlo restore z DFU, a ještě bych doporučil těm, kteří měli špatnou výdrž baterie ať neobnovují ze zálohy.
Originální soubor hosts: http://www.edisk.cz/stahni/86444/hosts_998B.html
moramiki píše:Muze uz nekdo rict jak je to ted z baterkou?Moc vsem dekuji za odpoved.
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé