[FW 3.1.3] Oficiálne odblokovanie od operátora

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Juramac | čtv dub 08, 2010 3:53 pm

Re: [FW 3.1.3] Oficiálne odblokovanie od operátora

O.T. Patejl-nikomu sve nazory nevnucuji, jen je vyjadruji. Jestli si z nich nekdo neco vezme a nebo ne,to je na kazdem jedinci a pokud se ti me nazory nelibi, jednoducha rada-necti je. Jinak, ja osobne jsem naprosto klidny,ale soude podle tve retoriky,jsi to ty, kdo by se mel nekde na cerstvem vzduchu vydychat.... :)

ray0o | ned dub 11, 2010 12:31 pm

Zdravim... takže,, pred pár dňami sa mi podarilo upgradovať na 05.09 a prišiel som to že som v úplnej ..****.. rozhodol som sa teda konať JB.. potvrdzujem, že žiadna vec na 3.1.3 s 05.09 bootloaderom jednoducho nepôjde. Hold česť tým ktorým sa to podarilo. Teda som začal konať(a teraz k príspevku) že som si napísal mejlík do T-Mobile SK, s kade mi prišlo to isté ako Vám, 24 mesiacov a pôjde to. Trošku som sa rýpal do zmúv a do právomocí operátora a po predposlednom mejli mi T-Mobile odpísali takúto vec:

Vazeny Pan *********,

dovolte nam, aby sme Vas informovali, ze mobilny telefon je viazany k zmluve to znamena, ze odblokovanie je mozne az po skonceni viazanosti. V pripade, ze si ho date odblokovat pred uplynutim, zakaznikovi bude nauctovana zmluvna pokuta.

Verime, ze nasa odpoved je pre Vas postacujuca a zelame Vam prijemny den.

S pozdravom

Andrea ********
Sluzby zakaznikom

V taktomto prípade mám to šťastie, že som ešte v kontakte z tíkpom a dá sa to riešiť práve vyznačenou zmluvnou pokutou, ktorá po dobrom "vykecání sa" môže byť (LEN) vo výške 19 EURi... skúšam, zajtra idem do predajne, ozvem sa ako som dopadol. Pretých ktorí nemajú už originálnu SIM kartu, je možnosť vyhovoriť sa na loknutie karty u operátora, pričom právomocne ty z toho nemôžeš mať nič =) ... ozvem sa zdar Ray0o

EDIT: ak by ste nepochopili tej poslednej vete "je možnosť vyhovoriť sa na loknutie karty u operátora", tak, spraviť si upgrade 3.1.3, jailbreak a unlock cez ultrasn0ow. Na BB 05.12.01 05.09 to aj tak nefunguje, ale zablokuje aj operátora T-Mobile, takže telefón je úplne bez siete. POZOR V TAKOMTO PRÍPADE NEINŠTALOVAŤ CYDIU!!!, chlapíci by mohli telefon uznať ako nelegálne poškodený a neumožniť odblokovanie, proste ultrasn0w si najdi na cyderi a nainštaluj cez mobile terminal, ktorý si myslím je voľne prístupný na AppStore. Operátor nemá prečo ti telefón neodblokovať, tuším je to ale drahšie ako spomínaných 19 euro. Bacha na tú cydiu.. vyskúšam aj toto ... Linking.. bye

Uživatelský avatar icefiresr | ned dub 11, 2010 9:53 pm

ray0o to je predsa hlupost ako mraky. Zmluvna pokuta moze byt sice taka nizka, ale iba u najnizsich pausalov a na take iPhone nie je brany nikdy, kedze na ne nie je v ponuke.

Ked sa zaplati pokuta, zrusi sa aj viazanost=moznost telefon odblokovat.

A co sa tyka tvojho editu... Menej prehladne si to uz nemohol napisat. Neviem, o com tam ani tocis. To, ze ti nechyti signal ani na T-Mobile oni riesia reklamaciou, nie odblokovanim. Nebudu zariadenie odblokovavat cez Apple server, ked nechyti signal.

Takze len spekuluj, ale nebude ti to na nic platne. Aspon nie bez kontaktov u operatora.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ray0o | pon dub 12, 2010 10:08 am

icefiresr píše:ray0o to je predsa hlupost ako mraky. Zmluvna pokuta moze byt sice taka nizka, ale iba u najnizsich pausalov a na take iPhone nie je brany nikdy, kedze na ne nie je v ponuke.

Ked sa zaplati pokuta, zrusi sa aj viazanost=moznost telefon odblokovat.

A co sa tyka tvojho editu... Menej prehladne si to uz nemohol napisat. Neviem, o com tam ani tocis. To, ze ti nechyti signal ani na T-Mobile oni riesia reklamaciou, nie odblokovanim. Nebudu zariadenie odblokovavat cez Apple server, ked nechyti signal.

Takze len spekuluj, ale nebude ti to na nic platne. Aspon nie bez kontaktov u operatora.

1., Zmluvná pokuta, ale pokračovanie v splatení paušálu, to jest neodpojenie sim karty od funkčnosti a pokračovanie v paušále.

2., Keď sa zaplatí pokuta v takom prípade ako som napísal v bode 1, nemajú problém odblokovať fón

3., čo sa týka editu... fw 3.1.3 , sprav JB ale bez cydie, cez cyder z netu stiahni ultrasn0w, v appstore aebo barsde inde terminal, nainštaluj cez terminal ultrasn0w. A výsledok??? Telefon nie je funkčný na žiadnu sieť, to jest- ANI NA T-MOBILE. ďalej už s toho editu dúfam rozumieš... to jest že pri dobrom vykecaná, že si nechtiac nahodil 3.1.3 a že to proste nejde a že si čítal na forach že odblokovanie to rieši myslím bezproblémov....

EDIT: za pol hodku idem do predajne budem imformovať

Harvi | pon dub 12, 2010 4:14 pm

Ja mam najnovsi FirmWare a ked som s tym zasiel do bazaru tak mi povedali ze to nejde...potom som pozeral tu a skusal som im napisat...toto mi odpisali...co im mam odpisat?

Dear Mr. Harvan,

Many thanks for your e-mail. Gladly we would sent you the code for unlock your mobile phone. Therefor please submit us the following data:

>> IMEI (your phone?s serial number ? can be found on the back of your cell phone under the battery pack or by entering this GSM-Code: *#06#)
>> Your T-Mobile number
>> Your customer password
>> Date of purchase
>> Your adress
>> Your handy-type

The cost for the SIM-lock code are staggered according to your contract:

>> Your are not a t-mobile austria customer EUR 150,-

Please pay this amount in advance. Here are our bank infos:

Bank: BA-CA
BLZ: 12000
Konto: 52844072301

IBAN: AT931200052844072301
BIC: BKAUATWW

designated use: UDI014/EC and the IMEI number

When we register the amount at our account, we will sent you the code for unlock your mobile phone.

I hope this information was helpful to clarify your request!

Yours sincerely

Claudia Wolf
T-Mobile Serviceteam

Uživatelský avatar icefiresr | pon dub 12, 2010 10:46 pm

ray0o píše:1., Zmluvná pokuta, ale pokračovanie v splatení paušálu, to jest neodpojenie sim karty od funkčnosti a pokračovanie v paušále.

2., Keď sa zaplatí pokuta v takom prípade ako som napísal v bode 1, nemajú problém odblokovať fón

3., čo sa týka editu... fw 3.1.3 , sprav JB ale bez cydie, cez cyder z netu stiahni ultrasn0w, v appstore aebo barsde inde terminal, nainštaluj cez terminal ultrasn0w. A výsledok??? Telefon nie je funkčný na žiadnu sieť, to jest- ANI NA T-MOBILE. ďalej už s toho editu dúfam rozumieš... to jest že pri dobrom vykecaná, že si nechtiac nahodil 3.1.3 a že to proste nejde a že si čítal na forach že odblokovanie to rieši myslím bezproblémov....

EDIT: za pol hodku idem do predajne budem imformovať

Ides do tej predajne zbytocne. Si spekulant a T-Mobile ti ten telefon akurat zoberie na reklamaciu. Snad si nemyslis, ze ked tam za nimi pride nejaky chlapec, pozru mu na obciansky, porovnaju ho s databazou IMEI telefonu a vyskoci im uplne ina osoba, na koho ten telefon bol brany, tak ze ti ho odblokuju na zaklade nejakeho pribehu o rieseni problemu?

A navyse mas totalne pomylene pojmy... kludne sa strapnuj dalej. Ked zaplatis zmluvnu pokutu, T-Mobile vypoveda druhej strane pausal aj viazanost. A to sa deje len so suhlasom osoby, na ktoru je zmluva napisana. Plus samozrejme zaplati sumu pokuty ktora je stanovena priamo na zmluve.

Ale vsak nevadi prijemnu zabavu, neviem, na co tu vobec reagujem na taketo schizo posty.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

ls8 | úte dub 13, 2010 6:59 am

Harvi: máš jim poslat 150 Euro a požadované údaje o původním majiteli.
It's what you do in the dark that puts you in the light.
Starý pes fóra :)

ray0o | úte dub 13, 2010 8:38 am

to icefiresr:Treba čítať..... som v kontakte zo známim od ktorého som iphone bral... a ináč.... iPhone odblokovaný v poriadku cez iTunes official ispw :lol:

Uživatelský avatar icefiresr | úte dub 13, 2010 10:58 am

ray0o píše:to icefiresr:Treba čítať..... som v kontakte zo známim od ktorého som iphone bral... a ináč.... iPhone odblokovaný v poriadku cez iTunes official ispw :lol:

No jasne a to ti mame verit :D Nehovor nezmysly, takych ludi to uz bolo viac, co tvrdili nieco taketo, vzdy sa ukazalo, ze to nie je pravda. Tak ako si to napisal to nefunguje ani nahodou. Musel si zaplatit akurat zmluvnu pokutu, inac by to neodblokovali.

Resp. je zakaznikom s vysokym obratom a tam je unlock mozny ovela skorej ako po 2 rokoch (dokonca iba par mesiacov).
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Roman.Dedak | úte dub 13, 2010 11:42 am

Zdravým Chtěl bych se optat jestli už se někomu pokusilo odblokovat Aiphona u Slovenského T-mobila před skončení 2 letého používání

ls8 | úte dub 13, 2010 12:41 pm

Ty máš něco s očima? Co třeba posledních několik příspěvků hned na tím tvým?
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar icefiresr | úte dub 13, 2010 1:16 pm

Roman.Dedak píše:Zdravým Chtěl bych se optat jestli už se někomu pokusilo odblokovat Aiphona u Slovenského T-mobila před skončení 2 letého používání

Uz som to tu zhrnul, tej konspiracnej teorii hore ale never. Akurat na teba budu pozerat v T-Mobile ako na hlupaka, ked tam s niecim takym prides.

ls8 píše:Ty máš něco s očima? Co třeba posledních několik příspěvků hned na tím tvým?

LOLed hard on floor.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Harvi | úte dub 13, 2010 3:41 pm

Harvi: máš jim poslat 150 Euro a požadované údaje o původním majiteli.

a ked im nic poslat nechcem? a pripadne uz je po 24 mesacnej zmluve?

Hnykda | úte dub 13, 2010 6:21 pm

Pokud jim pošleš všechny věci na které se ptají (IMEI, kopii faktury...) a je po skončení smlouvy.

Jinak ho odblokují komukoliv za 150 dolarů.

ray0o | úte dub 13, 2010 8:24 pm

neTrápi ma ako sa mu to podarilo ale viem že som mu daval 53EUR a mam funkčný iPhone... dá sa to ... niesú to nezmysli len musíš prečítať zmluvy a výsť s tým čo by nečakali.. osobný zážitok rád opíšem cez SP

Uživatelský avatar icefiresr | stř dub 14, 2010 5:12 am

ray0o som skepticky pretoze viem, ako to u magentoveho operatora funguje :wink: Nechapem, preco sa o zazitok nepodelis priamo tu, vo fore. Urcite to nie je tajne a uvitala by to kopa ludi.

A kedze si daval tych 53?, urcite sa jednalo u zmluvnu pokutu, iny poplatok to nemoze byt.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kiruj | čtv dub 29, 2010 10:09 pm

Chcem sa spytat na aky email ste pisali slovenskemu tmobilu. Pisal som im cez web formular no neviem ci im to prislo pretoze neukazalo ziadne potvrdenie.
Apple IPhone 3G 16GB White, 4.1 JB R.I.P.
Apple iPhone 4S 16GB Black 6.0.1 R.I.P.
Apple iPhone 5 16GB Black 8.1 R.I.P.
Apple iPhone 6 16GB Gold R.I.P.
Apple iPhone 6 PLUS 16GB Gold

iPad 4 16GB R.I.P.
iPad Air 2 64GB
Macbook Pro 13" mid 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ScorpionSX | pát dub 30, 2010 10:26 am

T-Mobile SK myslím má len ten formulár, ale neviem či posiela aj nejaké potvrdenia. Skús skontrolovať SPAM zložku tvojho emailu, prípadne počkaj do pondelka (cez víkend ti asi nenapíšu) a ak ti nič nepríde, tak pošli svoj dotaz ešte raz. Potom ak ti príde odpoveď, tak môžeš normálne v emaili dať odpovedať na tú správu ktorá ti prišla.
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar icefiresr | sob kvě 01, 2010 10:37 pm

kiruj píše:Chcem sa spytat na aky email ste pisali slovenskemu tmobilu. Pisal som im cez web formular no neviem ci im to prislo pretoze neukazalo ziadne potvrdenie.

Odpisu ti, to co vzdy. Ze az po skonceni viazanosti.

ray0o píše:neTrápi ma ako sa mu to podarilo ale viem že som mu daval 53EUR a mam funkčný iPhone... dá sa to ... niesú to nezmysli len musíš prečítať zmluvy a výsť s tým čo by nečakali.. osobný zážitok rád opíšem cez SP

Takze vidime, ze tento uzivatel kecal zasa do vetra, nic podstatne tu nenapisal ani neopisal svoj emocionalny zazitok cez SS. Ale plne usta reci boli.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar jursat | ned kvě 02, 2010 9:19 pm

Neviem ako to chodi u ineho operatora, ale ja som zaplatil 47? zmluvnu pokutu, mal som mat este 5 mesiacov a okamzite som si zobral novy iPhone 3Gs, predtym som mal 3G a za tych 47? mi to stalo za to. Dokonca ma na to upozornili v predajni Orange v Kezmarku, tak som to vyuzil. Odblokovat som ho nepotreboval, pretoze sa predavaju odblokovane, ale myslim si, ze ak by to bolo potrebne, tak by to urobili, nakolko som splnit vsetky pozadovane podmienky zmluvy.
iPhone 5s Gold 64 GB Telekom SK, iOS 7
Host
Host

mishal | pon kvě 03, 2010 12:19 am

u t-mobile ako bolo spomenuté ty iPhone odblokujú po uplynutý viazanosti to sa nedá niako obísť, možne len keby tam máš známich.

jursat: zmluvnú pokutu si platil lebo si chcel telefón na faktúru skôr ako ty skončilo obdobie viazanosti to nemá nič spoločné s odblokovoním na operátora, teda len keby sa to dalo spraviť tak že zaplatíš t-mobilu zmluvnú pokutu za porušenie zmluvy, čím by sa zmluva anulovala a teda by ti v zápätí mohly iphone odblokovať, no myslím že tá zmluvná pokuta za to odblokovanie nestojí :D. V každom prípade toto nemusí trapiť nikoho kto si nebral telefón od T.mobile lebo už len oni blokujú svoje telefóny, šmejdi.

Uživatelský avatar icefiresr | pon kvě 03, 2010 11:33 pm

mishal konecne jeden normalny nazor, vdaka!
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

kiruj | úte kvě 04, 2010 6:42 pm

Pisal som tam 2 emaily a vzdy mi odpisali len prazdne kecy z ktorych som sa nic nedozvedel. Tak som sa nasral a zavolal na infolinku, kde ma spojili s operatorom.
Ten mi pekne vysvetlil ci sa moj telefon da, alebo neda odblokovat a este mi povedal aj kde to mam najblizsie.
Takze ak mate T-mobile 5.12.01 a chcete ho odblokovat, tak len po skonceni viazanosti (moze byt este v zaruke, staci ak si na ten pausal vezmete iny telefon- iny pausalny program), alebo po zaplateni spominanej pokuty (vysku som nezistil)
Nemusite mat so sebou ziadne papiere, ani obciansky, nic. Podla seriove cislo vam na predajni pozru presne o co ide a na pockanie odblokuju za 4?.
Odblokovanie cez emaily (ako v pripade UK O2) nehrozia. Musite ist priamo na predajnu.

iPad 4 16GB R.I.P.
iPad Air 2 64GB
Macbook Pro 13" mid 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar ScorpionSX | stř kvě 05, 2010 11:19 am

Nechcem rýpať, ale čo nové nám tvoj post priniesol okrem toho čo tu už aspoň dva-tri krát je? :roll:
    ObrázekObrázekObrázek

Obrázek iPhone 4S 16GB White [iOS 6.1.2]
    Obrázek iPad (2012) WiFi 16GB White [iOS 6.1.2]

"My new computer came with Windows 7. Windows 7 is much more user-friendly than Windows Vista. I don't like that."
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

kiruj | pon kvě 10, 2010 7:52 am

Minimalne to, ze nepotrebujes mat pri sebe majitela pausalu. Ze to moze odblokovat hocikto. Aj keby to das babke, hockomu.
Pretoze som sa na to pytal pracovnika tmobilu na predajni a ten povedal, ze musi byt majitel a zarucny list.
A ked som volal priamo tam na centralu, tak povedali, ze netreba ani jedno ani druhe.

edit: Dnes idem do t-mobile pre odblokovanie. Mam JB a neviem ci nemam dat radsej restore, aby ma neposlali do prdele. Poskryval som si cez sbsettings ikonky cydie a blackra1nu a pod, lenze sbsettings neskryjem. A ak sa bude pracovnik aspon trochu vyznat, tak to skusi. A sa bojim, ze by ma poslali prec, ze to neodblokuju (aj ked by malo byt po zaruke)

iPad 4 16GB R.I.P.
iPad Air 2 64GB
Macbook Pro 13" mid 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar masklin | pon kvě 10, 2010 8:10 am

Udělej Restore a pak si doma obnovíš vše ze zálohy. Aspoň si ho vyčistíš.
FW 1.1.4=>2.0.2=>2.1=>2.2=>2.2.1=>3.0=>3.1.2=>3.1.3=>4.0=>4.1=>5.0=>6.0=>7.0
iPhony 2G, 3G, 3GS, 4 a 5 / iPad, iPad2
Když nevíte co by, najdete to v .... Návodu.

kiruj | pon kvě 10, 2010 4:58 pm

Chcel som si tam nehat 3.1.2, ale asi dam 3.1.3 a potom Spirit.

edit: Tak som uspesne odblokovany. Neviem preco to nemohli vyriesit cez emaily, kedze jedine co bolo potreba bolo IMEI. 4? a neni problem.

iPad 4 16GB R.I.P.
iPad Air 2 64GB
Macbook Pro 13" mid 2010
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Meteleskum | pon kvě 10, 2010 10:48 pm

Hehe drzte palce.. probiha komunikace s O2 UK. Doufam ze ten ocas co mi ho prodal v nem mel aspon jednou UK simku...
Host
Host

wrath | stř kvě 12, 2010 10:54 am

Zdravím všechny,

koupil jsem od kamaráda iphone 3g za pár korun z austrálie od operátora Optus. Samozřejmě při updatu naskočil baseband 5.12.01 a lock.

Po pročtení této sekce cca před týdnem jsem se rozhodl vyzkoušet štěstí.

Musím říct, že takovou ochotu spolupracovat jsem ještě neviděl.

Vše mi naprosto stručně a jednoduše vysvětlili, chtěli po mě pouze číslo, které danný člověk používal a jestli u nich nemá dluh, všechny informace jsem jim zaslal a dnes ráno jsem udělal restore a iphone jede. Je odblokovanej na všechny operátory a maká na 100%.

Díky moc ;)

Uživatelský avatar iTuxx | stř kvě 12, 2010 1:47 pm

Keby bol taky aj nemecky Tmobile :( napisal som im a ich prva odpoved bola, ze skor ako po 24 mesiacoch sa to neda. Ja som im ale napisal ze aby to prehodnotili a aby mi napisali ci sa to neda aspon za nejaky poplatok, lebo telefon uz nie je na uzemi Nemecka a povodny majitel si pausal plati.
Odpoved:

Kód: Vybrat vše
Dear Mr *****,

The conditions to unlock the iPhone is an agreement between T-Mobile Germany and Apple.

The first time buyer agreed the conditions with the purchase of the iPhone. If the first time buyer use the iPhone itself or resell it, it is the item of the seller but it is independent where the iPhone will be used.

I understand your opinion, but an earlier unlock of the iPhone we don't offer also not with costs.

We seek your understanding in this matter.

Yours sincerely,

Nicole *****
Customer Service

Mrzi ma to ze sa to neda. Viem ze to nepomoze, ale skusim napisat aj do Applu... aspon pre tu srandu :)
iPhone 5 16GB UK edition Factory unlocked
MacBook Pro 13'' (Mid 2009) + Magic Mouse
iPod Mini 2gen 4GB Green
iPod Shuffle 2GB 4gen
iPad Mini 16GB wifi + cellular
Tricko Apple, Vankus iPhone 4
:)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

mic-hal | pon kvě 17, 2010 9:10 am

zrovna mam nabidku na iPhone 3GS za rozumnou cenu. telefon je udajne novy nerozbaleny a kupovany u T-Mobile SK ale ne jako pausalovy ale jako predplaceny. Bude i tento zablokovany? Pokud ano predpokladam ze odblokovani bude jen za tu nejnizsi castku.

etatoo | pon kvě 17, 2010 12:53 pm

Ahoj, jop. Ten telefon bude blokovany. Mam ten samy problem, momentalne jednam se slovenskym T-mobilem o odblokovani. Moc se jim do toho nechce.

Nemyslim si, ze ti to daji za tu nizsi cenu.

Uživatelský avatar cicolably | úte kvě 18, 2010 4:29 pm

ak je bez paušalu (nedotovaný) mal by byť odblokovaný na všetky siete
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

iNG pADRe | stř kvě 19, 2010 4:10 pm

cicolably píše:ak je bez paušalu (nedotovaný) mal by byť odblokovaný na všetky siete

uz davnejsie som sa presvedcil, ze u T Mobile aj telefon na easy kartu bez pausalu je blokovany! bol by som velmi opatrny.... myslim, ze u iphonu to bude o to pravdepodobnejsie :)

apropo, prave si dojednavam odblokovanie mojho telefonu od anglickeho O2, udajne ma to bude stat len 15Libier kreditu, co este mam zatial na mojej O2 karte a poslal som uz aj ziadost aj s vysvetlenim a udajne do 28dni prebehne tato transakcia - stiahnu kredit - ja dostanem kod na odblokovanie... co je pre mna dolezitejsie je tato informacia v emaily od nich: I can see that your Nokia N78 is active on our account. You can also unlock your iPhone. I can see that there are no restrictions placed on
your account.
Ako preklad: Vidia, ze som mal pausal u nich a nan vybratu Nokiu N78 svojho casu a mozem si taktiez odblokovat Iphone. Udajne v systeme vidi, ze na mojej teraz uz predplatenej karte nemam ziadne obmedzenia a dlzoby. (vysvetlil som im, ze tu doma na SVK pouzivam Iphone a ten je po update softwaru blokovany a nemozem vyuzivat ich sluzby na SVK :roll: male klamstvo...ale moze zabrat)

Příspěvek upraven. Porušení pravidla o velikosti a barvě fontu! Červená barva je vyhrazena pro poznámky moderátorů. Správně bych ti měl udělit varování. Beavers.

Uživatelský avatar cicolably | stř kvě 19, 2010 4:41 pm

EASY je predsa kreditný paušal a ešte ked bereš telefon,tak ten bude blokovaný na sto pro
ja som myslel len kupenie iPhonu - volný predaj
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

iNG pADRe | stř kvě 19, 2010 7:36 pm

cicolably píše:EASY je predsa kreditný paušal a ešte ked bereš telefon,tak ten bude blokovaný na sto pro
ja som myslel len kupenie iPhonu - volný predaj

citaj, co pise michal hore... je na predplatenu kartu easy, on nemal na mysly telefon nedotovany...

mic-hal | stř kvě 19, 2010 8:04 pm

Po pravde netusim jestli to je jako volny prodej u T-mobilu nebo jako easy karta... ale nakonec jem iphone objednal tak uvidime :-) Udajne se jedna o 3GS 32GB original zabaleny... ale kdyz porusim obal musim ho zaplatit :-) . Risk je obcas zisk... Jdu do toho v podstate jen proto ze muj iP 3G ma nefunkcni GPS. takze pri nejhorsim sezenu T-Mobile SK kartu a budu ho pouzivat jako navigacku :-) . Idealni by bylo kdyby byl telefon v ramci T-Mobilu prenositelny.. z T-mobile SK na T-mobile CZ :-)

Edit: Cena je natolik neodolatelna ze se to porad vyplati i jako navigacni iPod :-)
navic se s T-Mobilem SK treba dohodnu a nebo unlock prijde,,,
Naposledy upravil mic-hal dne stř kvě 19, 2010 9:04 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar icefiresr | stř kvě 19, 2010 8:18 pm

To ale nie je a nefunguje to. Overene na zakaznickej infolinke. Trosku draha navigacia :!:
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar cicolably | stř kvě 19, 2010 9:47 pm

a aby to nakoniec bol iPhone 3GS ked je za dobru cenu,lebo v T-mobile na EASY je za 629? a to boh-vie ako lacne nie je
iPad Mini 16GB
iPhone 5 16GB

Lord1382 | pát kvě 21, 2010 1:42 pm

Tak jsem napsal na O2 UK, a doufam, že to výjde. Mimochodem anglicky moc neumím, takže kdyby byl potom někdo (třeba kdo už s tím má zkušenost) ochotný se mnou, kdyžtak napsat odpověď byl bych moc rád.

EDIT:Takže už se ozvali
Good Evening Roman

Thanks for getting in touch about unlocking your iPhone.

I understand you want to unlock your iPhone with the IMEI number
012******** to use it with the Czech Republic SIM card, which you
got it from your friend. Let me check our records and help you with
this.

I can confirm that the above iPhone was used on our network. This means
unlocking this iPhone is quite possible and it's absolutely free of
charge!

I'm afraid to tell you that we won't be able to unlock your iPhone, as
it belongs to your friend. You must be aware that we work under the Data
Protection Act and can't discuss account details without the account
holder's authorisation.

Please ask your friend to contact us directly and we'll be glad to help
him/ her further. I hope you'd appreciate that this is asked to maintain
high standards of security on our customer's accounts and to avoid any
unauthorised usage.

Please ask your friend to include the following details in the email:

full name
mobile number
full address including postcode
date of birth.

As soon as we receive this information from the account holder, we'll
unlock the iPhone for him/her.

I realise this may not be the answer that you're looking forward to but
I hope I've explained this clearly for you.

Kind regards

Veinii
O2 Customer Service

Telefonica O2 UK Limited, Registered in England No 1743099. Registered
Office: 260 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 4DX.

Jestli to správně chápu tak po mě chtějí Celé jméno, datum narození, celou adresu a tele fonní číslo. Potřeboval bych jim napsat, že to ten můj kamarád koupil už starší přes internet a že tyto informace nemám jak získat. Našel by se někdo ochotný kdo s tím už má zkušenost, nebo umí dobře anglicky na pomoc ? Můžem to případně pořešit soukromě přes icq abychom tu nedělali bordel. ICQ: 451403991
iPhone 7 Plus Black 128GB non JB.
iPhone 5 black 32GB non JB.
iPad 4 black WiFi 32GB non JB.
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6