Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
v navodu je jasne napsano ze na iPad je to beta verze ze nektere balicky z cydie nejsou kopmatibilni s iPadem tak nechapu proc to zkousisJamall píše:Tak jsem nyní zkoušel sbsettings a winterboard na iPadu a nefukční dotyk ve spodní části, nefunkční otáčení springboardu, a černé pozadí. Nebo někomu na iPadu jede sbsetting a winterboard v pohodě? Díky.
dodulo píše:restartoval si PC? myslim po instalacii
dair píše:tak som to updatol na 3.1.3 a jailbreakol Spiritom. Vsetko je ok az na detail ze restarty trvaju strasne dlho plus po restarte mam phon v safe mode s hlaskou ze mobile substrate sa mi snazil ochranit phon a nedari sa mi koli tomu nainstalovat phone daemona na fungovanie PC SUITE-u.....
nejake rady alebo to mam reinstalnut opet?
//po troske googlovania som nasiel ze pravdepodobne to sposobuju SBSettings....
dufam ze sa to nejak da riesit alebo sa to fixne updatom pretoze SBS su pravdepodobne 90% dovodu na jailbreak (u mna)
///tak opetovny restore a jailbreak. Kedze este som na to nic neinstaloval, uz (zatial) sa po reinstale nedava do safe modu no phonedeamon stale neide nainstalovat... dpccccccccc ( <--- moje upset feelings)
////SBSettings pricinou safe modu nebudu, prave som to testol a uz ma s sa s iphonom nebavi babrat dnes(este ze som v praci a sa nudim)
tak cydiu som nikdy nejak nevyuzival, rock sa mi zda ovela lepsi co sa tyka pohybu medzi aplikaciami atd....jirik6 píše:To je spíš novou verzí cydie (mám 3gs) 3.1.2 JB Black1rain a po té nové aktualizaci cydie trvají restarty dlouho. a dvakrat se mi stalo, že byl po restartu v safe modu..
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]