Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Zzdenda píše:To udělám tak i já, hlavně že se pořád psalo, že na BB 05.14.02 je Unlock hotový, jen se čeká na vydání OS 4.2 a jak je vidět, tak to nebyla pravda, jen spamy.
dodo23 píše:IP3g .. fw4.1 .. 5.14.02 .. locked ..
zajimalo by mne prosim vas, na kolik je jiste ze po upgradu na 6.15.00 mi nepojede gps .. v soucasne dobe spis vic potrebuju iphone jako navigaci nez phone, takze to je pro mne klicove rozhodnuti jestli upgradowat a unlock nebo pockat az se to vyresi
dik
A mas problemy s vydrzi telefonu? Jakym zpusobem si s limera1n nahral novy BB z iPadu?Vybo píše:dodo23 píše:IP3g .. fw4.1 .. 5.14.02 .. locked ..
zajimalo by mne prosim vas, na kolik je jiste ze po upgradu na 6.15.00 mi nepojede gps .. v soucasne dobe spis vic potrebuju iphone jako navigaci nez phone, takze to je pro mne klicove rozhodnuti jestli upgradowat a unlock nebo pockat az se to vyresi
dik
GPS jde i bez unlocku i s ním, sám mám 3GS na 6tkovým basebandu a vše funguje bez problému.
EDIT: Doporučoval bych všem s novou bootrom neupdatovat na 4.2, zatím je to jen tethered jailbreak, takže při zapínání bez redsnow se zasekne na jabku.
A mas problemy s vydrzi telefonu? Jakym zpusobem si s limera1n nahral novy BB z iPadu?
DIky.
Demonio píše:ono kdyby to šlo na 6.15 aktivovat, tak klidne to tam nahodim ať můžu volat, ale bez aktivace jsem nahranej, ale nasranej můžu být akorát tak na sebeze ja si ty 2 tisíce nepřidal
Metalgirl píše:1) Není tak náhodou potřeba tam podstrčit FW přímo k iPhonu a provést JB, zaškrtnout install cydia a percentage battery
2) Potom jako druhý krok provést udpate basebandu, tentokrát s FW od iPadu, kde zaškrtneš jen update basebandu.
3) A potom všem až teprve just boot tethered right now?
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé