Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

2L8 píše:Ja sa len snažím nájsť jedinú vec čo sa týka redsnow. A to je ako dokončiť krok, keď redsnow Pise waiting for reboot. Stále nič. Už som vyskúšal všetko. Žiadne nápady už nemám.

iba jeden jedinkaty raz sa mi podarilo nejako zaseknut IP, tak že ani testoch nešiel a keď som nahral omylom tvoj custom s hackt. tak sa mi nahral a spustil, len bez siete a hrozne sekal. Takze tam chcem skúsiť nahrať ten bez hackt. No uvidíme. Tiež som skúšal komplet všetky finty a aj PC.

Ale je fakt cudne, ze niekomu to ide a niekomu nie. Nuz ja len dufam, ze coskoro bude nejaky iny nastroj.

nemám tam BB iPadu. Ten tam ani nechcem dávať. Ja len chcem niektoré aplikácie, ktoré by som si v AppStore nekupil.
neviem teraz presne názvy, ale určite chcem JB.

aj ked vsetci vieme ako to myslel 

Tak normálně, nevím, co tam vymýšlíš, stáhni si redsnow a proveď si JB pomocí redsnow.

Naco? Ja som chcel len natiahnut custom FW bez BB iPadu, iba cisty JB 4.2.1 pre 3G. Ale zial nejde natiahnut ani pomocou iREB. A ako som pisal - redsnow skusam dokookola stale, ale zial stale som zaseknuty na hlaske waiting for reboot. Preto cez redsnow to este stale nemam 

Vobec ho nerebootovalo a aj ked som ho rebootoval, tak stale svietila vlocka a tos om skusil aj TinyUmbrella. Ale vyskusam to este raz. Ono v najnovsom snowbreeze je uz integrovany ireb, myslim ... Ale aj ta je lepsie spustit zvlast iReb a nahrat to. No este raz poskusam. Takze na IP nahodit cisty 4.1 a potom nato snowbreeze custom 4.1. Uvidime ...

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé