tezis píše:Metalgirl: ja ale nemluvim o Ipadu, nevim, jak to z te debaty vyplynulo, nikde jsem nenasel, ze bych se prehmatnul, ale neva Mam iphone 3GS 32 GB a dal jsem si tam fw 5.0.1 JB Redsn0w, a fw modemu je ted 06.15.00wifi v pohode, GPS nemam tuseni, nemuzu odzkouset, GPRS nenajede signal. Muj problem je, ze mam z toho drahej videoprehravac a nic vic, klidne bych si tam dal ten nejstarsi firmware, nebo cokoliv, aby to fungovalo, ale chip menit opravdu nechci
jinak koukal jsem, ze tu debatite o baterce - telefon je behem 6ti hodin lezeni a neaktivity na 60%/ to bude taky nejaka zrada
Však ti říkám, BB 6.15 lze odblokovat. To, že ti nejede hento a tamto je způsobeno právě tím iPad BB. Ta verze toho BB je z iPadu, proto iPad BB, který máš v iPhonu. Nepochopil jsi mě, ani já tu nemluvím o iPadu. Čti pořádněji. Mluvím o iPad basebandu, který máš narvaný v iPhonu a který lze odblokovat, drž se toho, co ti tu jeden poslal už.
To o tom, že sis odkouřil BB jsem psala ještě předtím, jelikož jsi se nezmínil, že tam máš narvaný iPad BB v tom iPhonu. Jelikož už ho tam máš narvaný, tak sis baseband v podstatě nepřehrál, to jsem však netušila, protože v prvním příspěvku v tomto vláknu ses o tom nezmínil. Avšak iPad BB lze odblokovat. A BTW jsem moderátorka ne adminka.