Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
sv4b0ss píše:ahoj, nevím co dělám špatně ale at v tom SAM klikám jak chci tak tam pořád mám že je telefon activated. tzn když ho pak připojim do itunes tak se tváří jako aktivovanej.
Mam iphone 3gs haktivated firm 5,1
Arago píše:mefistos: Zkoušel jsem to podle tvé rady (vypnout/zapnout se sim na kterou to chi odblokovat a pak kliknout na "clear push"), ale pořád mě to píše stav Activated. Používám SAM verze 0.1.14-2 a zkoušel jsem i nový návod a taky nic. Po připojení k itunes mě to nenabídne aktivací, ale pouze se provede synchronizace. Může to byt špatným JB?? Použival jsem sn0wbreeze-v2.9.1.
bechy píše:To ivokorilně tě chápu,já nad tím strávil 3dny než byl první úspěch.To bylo vzteku
.
Před minutou jsem to dělal a funguje to,takže zatím apple nic nezalepil
Důležité je vědět na jakýho operátora byl telefon funkční a pak jen zkoušet.
bechy píše:Vložil jsem do ip svojí sim
vyp/zap iphone
zapnul a připojil k wifi
zapnul aplikaci sam
kliknul na utiles potom na DE-activate iPhone(clear push)
v Method jsem nastavil By country and carrier
v Country nastavil zem ze které iphone pochází
v Carrier nastavil operátora na který je iphone odblokovaný(u mě to byl orange)
---btw zde opravdu záleží aby jste správně vyplnili operátora,např iTools mi hlásil uplně jiného operátora,je třeba zkoušet více možností.
v Sim ID jsem nastavil jedno z čísel(osobně jsem tam měl 2 čísla,jedno musíte vybrat)
pak jsem kliknul na utilles a v něm na Attempt Activation(pokud se iphone restartuje tak máte na půl vyhráno,pokud se nerestartuje a hodí chybovou hlášku musíte v sim ID nastavit další číslo které vám nabízí a zkusit znovu v utilites -attempt activation)
Pokud se tedy telefon restartuje připojte jej k itunes
Když se v itunes načte(vypadá to jako normální načtení při každém připojení k itunes kde máte informace o připojeném iphone) normálně ho odpojte a vypněte itunes.
Po té znovu otevřete Sam a klikněte na Enabled aby nebylo modré ale bílé(vypnout)
Pak opět zapněte itunes a připojte iphone,itunes bude chvilku načítat a pak příjde chybová hláška že iphone nejde připojit nebo něco takového.Dejte OK.
Bez odpojování iphone vypněte itunes a znovu ho zapněte,iphone se načte a signál naběhne
Snad jsem to napsal jasně a trochu srozumitelně a polopatě.Zatím jsem to dokázal 2x na jedno iphone 4 s firmwarem 5.0.1 a firmwarem modemu 4.11.08
Ještě bych dodal že nejdůležitějsší je opravdu výběr země,operátora a sim
ID,pokud vyberete špatně,hned po první připojení k itunes vám to hlásí že sim karta v iphone není podporována.
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé