Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Good Evening Roman
Thank you for getting in touch about unlocking your iPhone.
I understand that you and your friend are not the account holder for the
phone you have and you want it to be unlock for your use. I'll check
what best I can do for you.
Roman, I'd like to tell you that even if you don't have the security
details with you, you can still get your phone unlock by contacting
Apple team.
You can contact Apple team on 08000 724 478
They're available:
- Monday to Friday 8am to 9pm
- Saturday and Sunday 8am to 8pm.
Calls made to this number from your O2 Pay Monthly phone are charged at
20p per minute.
I hope I've resolved your concern to your satisfaction. However, if
there's anything else I can do for you, please reply to this email. I'll
be happy to help you.
Have a great weekend ahead!
Silky
O2 Customer Service
Telefónica O2 UK Limited, Registered in England No 1743099. Registered
Office: 260 Bath Road, Slough, Berkshire SL1 4DX.
rejan píše:Ahoj lidi tak mám to na vlastní kůži ověřeno. Odblokování z Anglie funguje. postup je zcela jednoduchý. Je třeba koupit novou Anglickou O2-GO kartu a nechat ji v Anglii aktivovat. dobít kredit na cca 2o liber. Uskutečnit jeden hovor /odchozí/ nejlépe do Anglie. Tím se to telefonní číslo zaktivuje s Vaším Iphonem. Pak napsat mail na adresu:mycarewebform@o2mail.co.uk
Napsal jsem naprostou pravdu ,že jsem telefon koupil v Anglii ale bydlím v české republice přídal telefonní číslo té Go karty a imei telefonu a požádal je jestli by mi ho mohli odblokovat pro použití v jiné síti. Obratem přišel mail se žádostí o číslo sim karty /je na zadní straně sim/. odeslal jsem to a napsali mi že do 24 hod. to provedou. druhý den v poledne přišla sms i mail, že Iphone je odblokovaný. pak už jen připojit k PC spustit Itunes oni ho očuchají s tou tuzemskou sim a je to. je to sice sranda za cca 700 kč ale 3GS s 3.1.3 a 5.12.01 je odblokovaný pro všechny sítě a legálně takže nepřijdete o update FW atd. CHovají se velmi slušně a jsou velice ochotní naše O2 se má co učit. Podmínka úspěchu je nová aktivovaná GO karta bez ní se to nepodaří ani to nezkoušejte. Za odblokování Vám odečtou z kreditu 15 liber /také podmínka/
Prines ho do prodejny a oni ti ho nechaj odblokovat a kdyz to nepujde tak ze ho nekam poslou.
reagujeme na Vas e-mail.
Dovolujeme si Vas informovat, ze v pripade, ak je mobilny telefon zakupeny pocas akcie, odblokovat telefon mozete az po ukonceni doby viazanosti (zväcsa 24 mesaicov). Odblokovanie je spoplatnene sumou podla platneho cennika 3, 95 EUR s DPH.
O odblokovanie mobilneho telefonu mozete poziadat osobne v ktorejkolvek firemnej predajni nasej spolocnosti. Zoznam firemnych predajni najdete na nasej stranke www.t-mobile.sk <http://www.t-mobile.sk> v zalozke Pomoc a Podpora - Predajne T-Mobile.
Hned mozete odblokovat mobilny telefon len v pripade, ak bol na nasom predajnom mieste zakupovany bez akcie, teda v plnej sume.
Pre preverenie, ci je dany telefon viazany na nejaku akciu, je potrebne navstivit niektore z predajnych miest spolu s mobilnym telefonom.
Verime, ze nasa odpoved je pre Vas postacujuca a zelame Vam prijemny den.
S pozdravom
Olga Zavisova
Sluzby zakaznikom
Zatim bez reakce
Neprovádí
For those who are not eligible for an early upgrade or who wish to buy iPhone as a gift, the prices are $499 (8GB), $599 (16GB), or $699 (32GB).
drbo18 píše:mam iphone z t-mobile sk, bol som tam opisovala si tam to IMEI čislo , ale nemohla ho v tej databazi najsť čo mam robiť ? dik
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé