Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Danosss píše:nedelal bych ho ale jde mi o APP nemam kartu tak si je nemuzu kupovat:)...a navic se mi ted obcas z niceho nic sam restartuje nevim cim to je jestli spatna nejaka aplikace nebo conevim co s tim mam udelat:)
Danosss píše:nedelal bych ho ale jde mi o APP nemam kartu tak si je nemuzu kupovat:)...a navic se mi ted obcas z niceho nic sam restartuje nevim cim to je jestli spatna nejaka aplikace nebo conevim co s tim mam udelat:)
MODERÁTOR RONY VARUJE:
vies VELMI dobre, ze na tomto fore NEBEREME taketo KECY o tom, aky si chudak a ze nemozes platit za hry alebo ze nemas kartu a podobne dristy. Mame PRAVIDLA, naozaj STRIKTNE ich respektuj. Respekt je to, co urcite chces, aby mali k tebe ludia, takze nezabudni, ze aj MY chceme to iste od teba. Ak ta napadlo nieco odpapulovat, tak si daj pozor, normalne by si mal dostat BAN, ale nedostal si, takze ako zareagujes, to je cisto na tebe, bud ako debil alebo radsej budes ticho.
TomXasS píše:Danosss píše:nedelal bych ho ale jde mi o APP nemam kartu tak si je nemuzu kupovat:)...a navic se mi ted obcas z niceho nic sam restartuje nevim cim to je jestli spatna nejaka aplikace nebo conevim co s tim mam udelat:)
No aplikacie si musis kupit, tu warez neriesime. Poradim ti pohladaj si alternativy, ktore su zadarmo.
Danosss píše:pls radu:
mám iphone 3gs 16gb original IOS 5.0.1 nikdy žádný JB. chtěl bych se zeptat zda se po JB iphon ještě více zpomalí pač teď s novým IOS 5 je pomalejší jak s IOS 4 a taky bych se rád zeptal kterou verzi mám použít Verze 0.9.10b1 nebo (b2) či (b3)...b3 už mám stáhnutou ale ani nevím jak pokračovat:) jak vlastně JB udělat správněnějaký foto návod kdyby někdo měl byl bych velice rád. děkuji
prosím neukamenujte mě za otázku
Kony.cz píše:
Diky moc pomohlo.... Jenom doplnim ze pred instalaci nechat iBooks nainstalovany i kdyz nejde, nainstalovat tohle z cydie a potom prvni ibooks vymazat... Vsechno jede jak ma....
Rychlej navod v cestine...
1.) Otevrit Cydii
2.) Pridat repo http://repo.insanelyi.com
3.) Vyhledat iBooksFix2 for iOS 5
4.) Nainstalovat
5.) Odstranit puvodni aplikaci iBooks
Otestovano a plne funkcni na iPad1
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé