Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
HonzaT píše:Potvrzuji funkčnost na new ipadu wifi.Ale nedaří se mi dostat do zařízení aplikace.iTunes je synchronizuje ale na ipadu vyskočí chybová hláška, že se nezdařilo.. takže nevím co s tím je.
mefistos píše:1,2,3 -> google.com tam mas vsechno
Pt2 píše:Apple vydal novou verzi iOS 5.1.1, která zabraňuje Jailbreaku pomocí nástroje Absinthe ...
http://www.[BULVAR: odkazujte na jiné zdroje]/2012/05 ... -absinthe/
Petrt píše:Dnes jsem delal JB na druhe iP4 a musel jsem ze Cydie smazat source ZodTTD. Bez nej nesla najit ze sourcu Bigboss ani jedna aplikace (tj. ani SBSettings).
Mimochodem, kolisani signalu na mem iP4 se na tomto druhem neobjevuje (jina serie, jiny operator).
Tak jsem zkusil jenom prachobyčejně přejmenovat ten starý FW iPhone3,1_5.1.1_9B206 na iPhone3,1_5.1.1_9B208 a iTunes mi ho normálně nainstalovaly bez Shift Restore![]()
Nikdy by mě nenapadlo, že mi takový "trapný" pokus vyjde. iTunes se v tomto případě asi řídí jenom názvem souboru.
Přecházel jsem z verze 5.0.1.
Jailbreak podle návodu plně funkční, všechno funguje.
gogo1000 píše:"Kokoska" napsalTak jsem zkusil jenom prachobyčejně přejmenovat ten starý FW iPhone3,1_5.1.1_9B206 na iPhone3,1_5.1.1_9B208 a iTunes mi ho normálně nainstalovaly bez Shift Restore![]()
Nikdy by mě nenapadlo, že mi takový "trapný" pokus vyjde. iTunes se v tomto případě asi řídí jenom názvem souboru.
Přecházel jsem z verze 5.0.1.
Jailbreak podle návodu plně funkční, všechno funguje.
To "yesi"
Zkus to jako to udělal "Kokoska" že přejmenuješ ten nový za starý.
Pak bych použil iFaith a zálohoval SHSH a následně se pokusil o JB Absinth.
Dokud Apple podepisuje oba. Někomu to šlo i pomocí "shift+restore" v iTunes.
Napiš jestli se zadařilo.
goldo píše:Ahojte vie mi niekto poradit ? Jedna sa o osobny hotspot mam iphone 4S verziu 5.1.1 spravil som jailbreak vsetko prebehlo v poriadku ale vsimol som si ze osobny hotspot mam v svetlej farbe.Tym padom ako keby nebol funkcny proste sa neda ani zapnut.Neviete mi poradit cim je to sposobene !!!
mefistos píše:porad tam je 2.0.1..
confiG píše:Mohl by mi prosím někdo říct, zda něco dělám špatně? Nešel mi JB na 5.1.1...06, stále mi to psalo že Absinth přestal pracovat. Pak jsem se dočetl, že ač jsem dělal upgrade, měl bych uděla restore, jinak mi to nepůjde. Udělal jsem restore, ale s ním mi to tam šouplo 5.1.1 ... 08. Čekal jsem tedy na Absinth 2.0.2, ten mi řekl, že v pohodě, že už to umí, ať si počkám. Nicméně pokaždé mi opět přestane pracovat program a hodí to hlášku o ukončení.
mefistos píše:restrore na cisty fw.. restart PC, spustit absinth v administratorkem modu, nebo muzes zkusit dat tam zpetnou kompatibilitu na XP pokud mas 7
Duli píše:MiroSVK
a kdyz to udelam tak tam bude uz ten nejnovejsi ne? 5.1.1r1 ne? a to neudelm JB ne? untethered ne?
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé