Najskor Ti phon musi rozoznat iTunes. Potom ho vypnes, phon das do DFU modu, otvoris iREB, kliknes na 2G potom na iTunes odrazovka Ti svieti na bielo atd........
macik: Nevím v čem je teda problém........ možné je,že máš špatný kabel nebo skus třeba novější iTunes jestli ho nemáš.....jinak mě už nic víc nenapadá
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
tvl...ty se ptáš co řešíme....ty si tu stěžuješ že ti něco nejde a pak když vymýšlíme čím by to mohlo být řekneš "co tu řešíte" tak se odtud odhlaž a vyřeš si to sám.....
Follow me on instagram - Skoty (PS: mám na profilovce fotku pepsi) iPhone 2G Totality Expert
Omlouvam se, opravdu jsem nikterak hnusny byt nechtel. Jsem rad, ze mate semnou pochopeni a radite. USB port, DFU mod, vse mam, vyzkousel jsem. Uz to nechte byt. Jeste jednou diky za rady!
Mas asi naozaj problem s PC, skus to u kamarata s win7 a nainstaluj najnovsi iTunes. To ze to neide nie je pravda, lebo teraz so nainstaloval ten fw do iPecka 2g ktory nema home tlacitko cize sa neda dostat do DFU modu a pomocou iREB-u som to nainstaloval.Tak-ze-tak
no na MACu jsem vzdy pouzival PWNageTool i pro prechod iPhonu do DFU rezimu a vzdy vse bezelo bez problemu... jednou jsem zkusil nepouzit PWNage na DFU a iTunes mi OS odmital nahrat .. divne..
Po mé zkoušce nahrát si do iPhonu iPhoDroid se vyskytla (asi) nějaká chyba.
Chtěl sem nahrát klasickej whited00r 3.2,který sem tam měl.
Klasicky DFU mod shoft;restore vybrat ho a je to vpohodě. Najednou mi to píše toto: The iPhone´s skoty could not be restored An unknown error occurred (1600)
Nevím v čem je problém.JB ; Unlock sem dělal přes Redsn0w 0.9.4 a už sem zkoušel tolik FWček,že to není možný asi 10... Nevím si rady prosím pomoc od zkušených.
Telefon mi jede všechno ale s 3.1.3 uplně obyčejnou sož je uplně hrozný...... chci 3.1.3 whited00r 3.2 nebo nějak vyřešit problém nebo si klidně počkám až na tu 3.4
je nova verze irebu.. ale to jen na 3GS asi.. pokud ti nejde tahle stara neco delas spatne.. ja sem nedavno pomoci irebu dostal do iphonu customko.. zdvojnasob usili..
kdybych vedel proc ti to nejde tak ti to reknu rovnou.. tim jak sem rikal zdojnasob usili sem nemyslel zdojnasob prispivani na forum.. hardresetni iphone i pocitac popripade zkus jiny USB nebo i jine PC.. takovy ty zakladni veci.. nebo udelej cisty restore to snad chybu 1600-1604 nehodi a pak zkus znova ten whitedoor s nebo bez irebu..
Nevím v čem je problém. Mám iPhone připojený dám shift+restore hodím tam ten whited00r. Všechno se dělá bez problému a pak mi to napíše,že moje SIM karta není podporovaná...
EDIT: Tak jsem udělal JailBreak + Unlock a jede to,ale je tam ta nemodifikovaná 3.1.3 a když to celé budu opakovat stane se totéž.
Jo taky sem s ito uvědomil tak sem si stáhl správnej 3.3 od whited00r a jede to,ale nemám tapety pod ikonama :/ a mutlitasking je v nastavení,ale není tam možnost aktivátoru takže mě nejede.
Je to nějaký divný....Asi si počkám na tu 3.4 a budu v klidu
Když chceš dát pryč tapetu z SMS nebo z homescreenu, tak stačí podržet to plusko chvíli a pustit. Mělo by se ti ukázat text, že to zmizelo. Máš to i napsané na tom obrázku nad tvým příspěvkem (Keep pressed to remove)