Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
pajcer píše:Aje z USA tak je blokovany na vsetkych inych operatorov ako je ATT... cize aj ked ti siel s Vodafone tak bol tam urobeny JB a nasledne unlock.
Kedze si zjavne spravil upgrade na FW 4.2.1 a mas tam BB 5.15.04 jedina moznost ak ho odblokovat je urobit update BB na iPad 6.15 a potom instal ultrasn0w zo Cydie (bud custom FW ktory ho obsahuje alebo pomocou redsn0w viewtopic.php?f=129&t=37318)
Len upozornim ze ak tam das ten iPad BB nepojde ti skoro urcite GPS a bude sa ti telefon velmi rychlo vybijat a nie je to momentalne vratne spat(ale inak ho mozes pouzivat ako iPod a cakat na lepsi unlock)
Hlemist píše:pajcer píše:Aje z USA tak je blokovany na vsetkych inych operatorov ako je ATT... cize aj ked ti siel s Vodafone tak bol tam urobeny JB a nasledne unlock.
Kedze si zjavne spravil upgrade na FW 4.2.1 a mas tam BB 5.15.04 jedina moznost ak ho odblokovat je urobit update BB na iPad 6.15 a potom instal ultrasn0w zo Cydie (bud custom FW ktory ho obsahuje alebo pomocou redsn0w viewtopic.php?f=129&t=37318)
Len upozornim ze ak tam das ten iPad BB nepojde ti skoro urcite GPS a bude sa ti telefon velmi rychlo vybijat a nie je to momentalne vratne spat(ale inak ho mozes pouzivat ako iPod a cakat na lepsi unlock)
.... no a pomůžemi udělat nějaký restore níž 4,1; 4,01....mám shsh zálohy na všechny firmwery
DenisKohout píše:Metalgirl:
no je to česká distrybuce ale už jsem udělal hroznou věc restore přes redsn0w ale měl jsem si to udělat přes itunes restore na ios 4.2.1 ale to mi házelo chybu 1050 tak sem to udělal přes redsn0w dá se to něak zvratit a napravit děkuji za info
Metalgirl píše:DenisKohout píše:Metalgirl:
no je to česká distrybuce ale už jsem udělal hroznou věc restore přes redsn0w ale měl jsem si to udělat přes itunes restore na ios 4.2.1 ale to mi házelo chybu 1050 tak sem to udělal přes redsn0w dá se to něak zvratit a napravit děkuji za info
A ty tam mas iPad BB nebo ne? To je dulezite vedet. Pokud ne, tak v iTunes proved restore na iOS 4.2.1 a pres greenpoison se da znovu provest JB. Pokud je opravdu z ceska, tak neni blokovany na operatory, v cesku se mobily neblokuji.
Metalgirl píše:Zkoušela jsem to, zahlásí mi to chybu a prostě mě to s iOS 4.2.1 pro iPhone 3GS nepustí, pustí mě to pouze a jen s iOS 4.1. Kdyby to šlo, tak ten custom tady ode mě už dávno máte.
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé