Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Kony.cz píše:udelej to na druhym PC... ocividne to delaji windows
confiG píše:Přátelé, zkusil jsem to ihned po restore, nicméně pořád stejný efekt. Jen je mi divné, že věci od apple mám ve své složce i po restore :-/
Azachiel píše:Ahoj, potřebuji poradit pomoct, jailbreaknul jsem iPhone 4 32GB iOS 5.1.1 (9B208 ) absinthem 2.0.2 vše proběhlo v pořádku, ale příjde mi že iPhone není jailnutej, protože při synchronizaci mi vždy u ,,některých" applikací napíše synchronizace selhala a dále když otevřu cydii mám tam skoro vše unknow zkoušel jsem rejailbreak znovu dat remote a pořád stejný neví někdo prosím co s tým ?
Karpi píše:Až uděláš čistý restore bez obnovy, tak ho nejdříve v iTunes zaregistruj jako nový telefon! Pak zkus JB.
Následně obnov ze zálohy jako ten "starý"...
ikena píše:Azachiel píše:Ahoj, potřebuji poradit pomoct, jailbreaknul jsem iPhone 4 32GB iOS 5.1.1 (9B208 ) absinthem 2.0.2 vše proběhlo v pořádku, ale příjde mi že iPhone není jailnutej, protože při synchronizaci mi vždy u ,,některých" applikací napíše synchronizace selhala a dále když otevřu cydii mám tam skoro vše unknow zkoušel jsem rejailbreak znovu dat remote a pořád stejný neví někdo prosím co s tým ?
Pokud absinth ukazal done, tak je tvuj telefon jailbrejklej.
Jseš připojenej s iphonem na internet?
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé