Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
hp500 píše:Jj ladil som to dost dlho a stalo ma to 3x restore, keby som mal napisat vsetky nekompatibilne, bol by to dlhsi zoznam, ale zacal som si to pisat az nedavno
No tak ked stahujes moc z Appstore a vkuse musis pisat heslo, tak to uz otravuje, tak ti vyskoci baner zadajte heslo s uz vyplenymi polickami a das ok.Petr1 píše:Jaaaj Ty jsi opravdu náročnej uživatel viď? vyplní heslo v appstormno co každej jsme nějakej.
Bridge funguje najlepsie spolu s SafariDownloadManager, ze vam prida hudbu do kniznice bez potreby pripajat k iTunes. Zatial som neskusal synchro s pc.Kuban3c píše:No ale niektore sa mi zapacili napr. * Bridge - pridanie hudby do kniznice bez iTunes, ako to funguje len napojim tel cez usb a hodim hudbu ci stale musim cez iTunes
Mne napr Copic funguje bezproblemov, len som ho vypol v Mailoch lebo tam mi spatil, inak ok.Petr1 píše:Vyšel update Copic ale stejně nefungujetak to nechapu co je na tom novyho
gogo1000 píše:Zdravím, neznáte někdo nějakej tweak na zobrazení ikon ve statusbaru?
Např:
přeškrtnutý zvoneček při vypnutém zvuku
sluchátko zmeškaného hovoru
obálka zmeškané SMS...
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé