Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Skopecek píše:Cafte JB všetko poriadku, ale mam otázku.
Kamošovi som na JB 3GS 3.1.2 inštaloval cez itunes NAVIGACIU a všetko prebehlo v poriadku. Na mojom IP 3GS 4.0.1 JB pre inštalácii toho istého suboru vyhaduje chybu pri synchornizácii. Program sa nenainštaluje.
Jeto možné? poprípade existuje nejaká app ktorá rieši inštálaciu cez USB ?
Dakujem
muscle21 píše:Prosim vas ako mam natiahnut stiahnute apps a hry do ip ked uz mam aj novy jailbreak... nikde to tu na fore neviem najs... mam aj cydiu aj rock
dakujem a prepacte za tuto otazku kt bola asi 100xriesena aspon mi odpiste link kde to mozem najst dakujem
libco píše:Edit.
Ešte jednu vec potrebujem spraviť. Chcem mať funkčný mobile terminal, ale ten z cydie nefunguje. Našiel som tu na fore link na verziu pre iOS.4.x http://www.myiphone.sk/news/15/mobilete ... ios-4-beta . Predpokladám, že ho treba po stiahnutí nainštaliť ručne. Dúfam, že to už niekto skúsil a funguje mu to.
JackieTran píše:Uz je unlock pro iPhone 4 Ultrasn0w 1.0-1
Andreso píše:Ak vám po slide ostane iba prázdny wallpaper, skúste v nastaveniach obnoviť všetky nastavenia. V mojom prípade to problém vyriešilo. JB funguje aj v airplane móde, takže SIM nie je potrebná
Pt2 píše:Ahojte tak u mě vše na první pokus proběhlo suprově ,MMS,Cydia.. chodí v pohodě akorát problém s Winterboardem po přidání oblíbeného Themes .. Glass Orb naskočil jednou a pak už jsem jej nerozchodil. Ale bez toho se dá žít
stefankelner píše:VDAKA ! Takze my nejde wi-fi... Pre ostatnych , co maju 3gs bb 05.14.03 , vyrobeny po 50 tyzdni 2009 , a ktory maju zablokovany na zahranicneho operatora , vyskusajte to .
iphonik4 píše:Me sel iPad 32GB 3G na 3.2.1 jailbreaknout uplne v pohode, jenom vzdy po restartu se mi pri nabihani (apple logo a cerne pozadi) zobrazi dve asi 3cmetrove barevne cary vedle sebe, ktere po nabejnuti hned zmizi. Ma to taky nekdo.
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé