moj nazor je taky, ze pri dalsom FW sa vsetci s tymto novucickym BB z iPadu mozme rozlucit s hoc akym FW nahranim oficialne bez nejakych vyhybani sa do uliciek
o tom tu nik nepise, ale viete, ze po nahrati toho BB uz nenahrate ani nerosternete novy FW ?! musite sa s nim vyhrat cez jeden navod, ktory bol v inom vlaknea co z toho vyplyva ? prichodom noveho FW nic neziskate, pretoze na 100% vam nezmeni BB spat na iPhoneacky a najnovsi + samozrejme ten FW oficialnou cestou cez itunes ani nemate sancu nahrat, takze vas iP bude mrtvy

tesite sa uz ?

pisu sa tu dookola same nezmysli, ale co tak napisat nieco k tomu a dolezitejsie ?! to uz nikto, vsakze ?!
NEROBTE SI PROBLEMY A NEROBTE NOVY BB z IPADU ! RADSEJ VYCKAJTE NA INE RIESENIE ! POTOM UZ NEBUDE VYCHODISKA SPAT !Inak k tomu GPS pre tych co uz su nadobro strateny mi napadlo, ci ste nahodou vy vsetci co vam nejde GPS neinstallovali iPad FW ?! pretoze, ja som jedien prepalil BB cez redsn0w, ale vy ste mozno dali aj FW z iPadu a tam je mozno cely hacik.
[A modi prosim needitujte a nemazte moj prispevok, je to svata pravda a myslim, ze jedina dolezita informacia z celych tychto poslednych najmenej 50tich prispevkov, pretoze to sa tu zjavne nik nedocita a nepovazoval by som to za nedolezite spomenut to.]