Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
7luke.com píše:Četl jsi to tady vůbec? viewtopic.php?p=398976#p398976

jablicko píše:7luke.com píše:Četl jsi to tady vůbec? viewtopic.php?p=398976#p398976
Ano četl jsem to celé, jen je v tom zmatek a jediné co jsem pochopil je že je to na IP4 odzkoušené?!! Nechápu to promiň...
Můžete mi tedy říct ano jde to či ne nejde moc prosím... a pokud ano tak jak?

Hotovo a děkuji ti mnohokrát 

dodulo píše:MuscleNerd upozornil, ze pripravovany update ultrasn0w sa nebude tykat podpory novsich basebandov budu podporovane iba tie, co doteraz! update ultrasn0w je potrebny, pretoze nefunguje korektne pod najnovsim iOS 4.3.1, cize ti co pouzivate unlock, v ziadnom pripade neupdatujte zatial na fw 4.3.1 !MODERÁTOR Metalgirl POZNAMENÁVÁ:
Písmo jsem zvětšila a zvýraznila červenou barvou, aby to nikdo nepřehlédl.

vzdycky se mi musi neco zkomplikovat,at to bylo s ipodem 4G neb oted s iphonem,to me vzdycky tak..... no,pri nejhorsim budu muset nahodit custom FW 4.3.1. no

napada nekoho,jak tuto prekerni situaci vyresit ? 

Protože člověk, který to chce na něco jiného, tak se v tom už dávno vyzná. A postup na redsn0w je už poslední tři roky stále stejný.
Když mám momentálně v IP4 v 4.2.1. s JB. Postup je, že udělám napřed upgrade v iTunes restore a update na 4.3.1 a pak ten postup s RedSn0w tj. Shift Restore vybrat ipsw atd?

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé