Nazdar
JB na iPade3 iOS 5.1.1 nefunguje Elite Pro HD len sem tam fragment ako cislo upozornenia ...
Na iPhone iOS 4.3.3 ide Elite v pohode
Asi to este nije doladene...
Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
rowan píše:Mám iPad 2 a JB proběhl v pořádku. Ale nejde mi vůbec spustit video na internetu a ani z aplikace youtube. Hlásí mi to "operaci nelze provést"
Soukynek píše:Ahoj,
Mám iPhone 3GS, Provedl jsem zálohu, update na 5.1.1 Vše proběhlo v pořádku. Jailbreak napsal Done, enjoy a telefon naběhl.Po připojení k pc a pokusení se nahrát cokoliv z iFinbox při instalaci vypíše chybu a daná aplikace se nenainstaluje. Vyskytl se tento problém už někomu?
Děkuju za odpověď.
gogo1000 píše:Rocky Racoon je pro uživatele A4 zařízení, kteří mají na iOS 5.1.1 tethered JB např. iP 3GS, iP 4.. a chtejí mít untethered JB.
Tato utilita z Cydie "Rocky Racoon" jim to umožní bez Restore a použití Absinth 2.0.
paja2006 :
A když mám blokovaný iphone s gevey kartou tak mi to píše že nemám iphone aktivovaný a když udělám JB ten tethered třeba i bez cydie tak mi to napíše že zařízení není podporováno a nemám kartu kterou bych to aktivoval tak mám asi smůlu že?Děkuji
MaReCeQ:
Momentálne asi áno. S redsn0w-om to nejde, a bez redsn0w-u ho neaktivuješ. Počkaj pár dní, bude určite aj aktualizovaný redsn0w
ABAB píše:Já mám iPad NEW a také tam mám rocku racoon nainstalovaný. A chce to po mě teď aktualizaci tak nevím zda aktualizovat.
88MaTo88 píše:Mno pouzil som 2.0.4. vsetko v pohode, pakujem iPhone. Teraz som si vsimol, ze po restarte mam ikonu pocasia bielu... stary znamy problem je opat tu...
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé