Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

budu to zkoušet třeba desetkrát musí to jít. 

hotovo! x mesicu odkladani a za 5min je to hotovy! 

Kdo bude zlobit... to je teda síla
....že by D? 

Metalgirl píše:Nupdatoval sis verzi basebandu? Nenahrával jsi tam náhodou předtím original FW, neupravený? Pokud ano, tak sis baseband updatoval.
Jinak ten custom, co sis vytvořil, vytvořil sis ho i s hacktivací? Tak nepotřebuješ na aktivaci originál SIM kartu z USA.
I když je tethered JB, tak ti po resetu ten JB nezmizne. Navíc snowbreeze nedělá custom s tethered JBkem, ani Greenpoison. Tehtered je jediný Redsnow.
Pokud nemáš updatovaný BB a zůstal ti tam stále ten 5.13.04, tak znovu vytvořit custom přes snowbreeze i s hacktivací a znovu ho tam nahrát.
.
takze zase jako predtim...misto operatora Seraching... a v settings->carrier píše Unable to load network list...tak a teď vážě nevím jak dál...nějaké nápady?

Buď to zkusit ještě přes redsnow nebo nevím. Jinak zálohu ssh na 4.0.1 mám, doufám, že tam když tak půjde nahrát zpátky?

miaman píše:TinyUmbrellu spustím, ale píše mi to, že zařízení není připjeno, takže možnost "exit recovery" nejde. Už pomaličku ztrácím nervyBuď to zkusit ještě přes redsnow nebo nevím. Jinak zálohu ssh na 4.0.1 mám, doufám, že tam když tak půjde nahrát zpátky?

Stahuju zrovna tenhle iPhone2,1_4.0.1_8A306_Restore.ipsw Protože co jsem měl doma IP 3G tak tam byl taky 4.0.1 byl na něm BB nějaký jiný vyšší, nevím jestli dokonce 05.15.04, kde nešel udělat unlock a nejde dodnes.

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé