Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
mates2000 píše:zdravým tak jsem se konečne dočkal aktivoval jsem telefon přehral na verzi 4.0 pak udělal JB a vše vypadalo jako v pohodě ale jak nahraju jakou koliv aplikaci jen problikne a nic nespustím. Nevíte co stím ?
Díky
rosch8 píše:potom neobnovovat telefon zo zalohy v itunes ale ako novy telefon
aktivovat ho cez itunes
Snoopy píše:O.T- nieom jailbreaker ale toto je nehorazne![]()
pamätám časi keď ste to museli robiť ako operáciu mozgu a teraz slide to jailbreak...![]()
Vo fw 4.1 bude stačiť na iPhone pozrieť...
dodulo píše:tak neviem ci to je sposobene jailbreakom, ale dnes mi prestalo ist wifi na iPhone, uz stahujem 4.0.2, skusim spravit restore
![]()
EDIT: restore cez DFU nepomohol![]()
EDIT2: restore cez recovery uz ano
EDIT3: wifi po chvili pouzivania nefunkcna
a samozrejme jailbreakme.com fungovat na fw 4.0.2 fungovat nebude, kedze tento firmware opravuje prave chyby pri prehliadani skodlivych PDF suborov
filip píše:Ešte jednu vec potrebujem spraviť. Chcem mať funkčný mobile terminal, ale ten z cydie nefunguje. Našiel som tu na fore link na verziu pre iOS.4.x http://www.myiphone.sk/news/15/mobilete ... ios-4-beta . Predpokladám, že ho treba po stiahnutí nainštaliť ručne. Dúfam, že to už niekto skúsil a funguje mu to.
skusal som to a fungovat funguje. funguje tam copy/paste ale nieje velmi stabilny, a nefunguju ani gesta.
takze zatial to nema velmi zmysel podla mna. ak potrebujes len instalovat
pouzi iFile a v nom instalator...
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot]