Takže IOS 4.2.1 custom od metalgirl s hackaktivací ,ale bohužel dostal sjem to už s 06.15 BB z IPAD .
Podařil ose mi tam narvat uktrasn0w přes diskaid z PC. Po tom co mi najel tam ultrasn0w byl tak jsem ho vypl a vložil sim a od tý doby svítí jen jablíčko a pochvíli se ot restartne a nenajede to..
Itunes při restore hází chybu 1600. zkoušel jsem iReb i jiný PC a nic :-/
editTak Iphone už funguje.
Při prvním pokusu jsem do něj strčil ultrasn0w z tohoto odkazu přes diskaid do složky var/root/Media/Cydia/AutoInstall
Vypnul jsem a naběhl při čemž se ultrasn0w nainstaloval, při druhém vypnutí už nenajel, pouze stříbrné jablíčko bylo na obrazovce a po x minutách se restartoval a zase. Nešlo restore v DFU mode , nepomohl redsn0w nic.
Tak jsem stáhl 4.2.1 fw origo a dal ho tam přes itunes a jelikož mam 06.15bb z ipad tak to nakonci hodilo 1015 chybu, ale při zapnutí už to nekončilo jablíčkem ,ale obrazovkou restore modu což mi dodalo naději. Bohužel custom od metalgirl tam stále nešel. Tak jsem zkusil jailbreak v DFU modu, ten se rozběhl ,ale ke konci se sekl a pak se telefon vypl a dostal zas do recovery modu, ale světe div se, instalace custom fw od metalgirl už šel. Iphone tedy najela když běžel, tak jsem tam znova hodil ultrasn0w přes diskaid. Vypnul a zapnul... ultrasn0w tam byl a přichází chvíle pravdy .. vypnul jsem a zapnul a jéje Iphone najel normálně , zadal jsem pin a během 10 vteřin se chytl signál... sms i volání funkční super
Návod na ultrasn0w přes diskaid, pod videem jsou i odkazy ke stažení a popis v AJ
http://www.youtube.com/watch?v=m4H2tUcz890