Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Metalgirl píše:Tam u toho 3G je právě potřeba ty kroky z iREBu, které jsou i pro snowbreeze. Je ale divné, že ani ten iREB nejede. Pokud ti to ale skončilo chybou 1604, tak se dá iPhone vykopnout z recovery modu přes TinyUmbrellu. Pokud ti to začíná před restore chybou 1600 a podobné, tak to zkus jen přes recovery mod, místo DFU modu. Koukám, že nyní s customem má hodně lidí problémy (chyby typu 16xx, 21 a spol.), ale tam mají právě ten iPad BB.
EDIT: pajcer: k čemu ti to je bez hacktivace custom? Jestli nemáš iPhone blokovaný na operátora, tak klidně můžeš nahrát oficiální iOS 4.2.1
Tak ještě pro 3G, bez hacktivace, bez updatu BB a s procenty baterie, originál loga:
http://www.uloz.to/7006345/iphone1-2-4- ... lgirl-ipsw
Kony.cz píše:ja jsem to taky nerozbehl, tak jsem stahl custom aktivovanou verzi 4.1 a uplne super napoprve.... po 4. dnech konecne uleva
pajcer píše:Custom FW od Metalgirl a restore pomcou iReb....vsetko na prvy krat...dakujem
![]()
4.2.1 je nie nejak vyrazne ale predsa trocha sviznejsi ako 4.1
2L8 píše:Inak je to v poriadku, ked v tomto pripade, ked sa mi zasekol iReb a nasledne som restoroval na povodny, ze mam BB 5.15.04 ? Dufam, ze je to BB z noveho orig. iOS 4.2.1 Lebo iPad verziu som si tam nedaval.
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé