Apple bude blokovat downgrade iOS 5 i s uloženým SHSH

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Uživatelský avatar kiso | stř črc 06, 2011 1:52 pm

Re: Apple bude blokovat downgrade iOS 5 i s uloženým SHSH

Tony 1 má podľa mňa pravdu, napríklad keby neexitovala cydia by som nemal nutkanie inštalovať iné veci ako z appstore ako napr. Celeste alebo podobné a nemal by som taký rozhádzaný iOS ale zase by som nemal možnosť unlocku, takže ona tá Cydia je dosť rozporuplná.
Host
Host

Uživatelský avatar Tony1 | stř črc 06, 2011 6:22 pm

Nikde netvrdím že mám pravdu jen analyticky usuzuji. O tom co je pravda a jaký je hlavní záměr ví jen Apple a určitě se s tím nebude chválit do medií. Ať si myslíme co chceme, tak minimálně jedno oddělení v počtu min cca 10 lidí pracuje na sledování JB a mají určitě pravidelné porady s hlášením výsledků a podstupování podkladů dalšímu oddělení.
Noťas, TOSHIBA, Macbook Pro
iPhone 6s space grey 16GB, Apple Store, UK
Operátor T-Mobile, Telefonika O2, Vodafone
Starý pes fóra :)

Uživatelský avatar _shimi_ | pát srp 05, 2011 4:21 pm

atirita :

spis ty by ses mel zamyslet,co pises... a jak tu rika mr. Macuser,jak velice haji nazor,aby JB zmizel a nechape ty lidi,co ho maji,ze alternativa je tu Android... WTF ? to jsi asi nemyslel vazne,ze ne ? kecat tu naproste,ale naproste hovadiny typu at si lidi zajdou pro HTC s androidem,kdyz chcou upravy :%) :ROFL: no,to jsou takove reci tech lidi,co nechcou do telefonu rypat,aby si nahodou neco ''neposkodili '' ... to je jako rikat,ze radsi pojedes zigulikem nez mercedesem ,kdyz muzes mit mercedes :P miluju reci takovych lidi jak ty ...

ja mam treba JB a stejne si app kupuju a mohl bych to jednoduse stahnout...ale o to vylepseni systemu oproti normalnu je uplne nekde jinde... jine nootifikace,o kterych se applu tak muze zdat a ktere vytahli prave do iOS 5,sice jen nektere ,ale i tak..mnoho veci pouzily s cydie,Cydia skyta radu moznosti lip vylepsit mobil a kdyz clovek neni antitalent,tak nema co pokazit... predstav si,ale ja v Cydii nechal pre 30 Dolaru a porad lepsi,nez mit iOS 5 bez moznosti ''cehokoliv zmenit '' asi tak..diskuze s lidma,podobnym tobe jsou uplne ztracena,asi jako diskuze s lidma,kteri krouti nad mojim iphonem 4 za 16 tisic,kdyz muzu mit stejny vykon za 9 tisic... co s nema :unknown:
Host
Host

double | stř srp 17, 2011 9:00 am

shimi, hovoris mi z duse.

Ja som tiez nechal v Cydii viacej penazi ako v App Store. Kde na App Store najdem LockInfo? Nic take neexistuje a ten novy notifikacny system sa tomu ani nepriblizuje. Tiez pouzivam Barrel a este rozne dalsie platene veci :)

Jailbreak by mal ostat uz len z toho dovodu, ze si uzivatel vyberie, ci ho chce alebo nie.

K tomu, ci po jailbreaku si budu ludia viac kupovat aplikacie: Vecsina nebude. Mam kamosku (dospelu) co ma iPhone 2 roky (nikdy nemala jailbreak) a nikdy si nekupila ziadnu aplikaciu.

Na Apple nemam rad jednu vec, ze prikazuje uzivatelom robit to, co on chce a nenechava slobodne rozhodnutie na uzivatelovi.

ls8 | stř srp 17, 2011 9:30 am

Jenomže právě to svobodné rozhodnutí je nejčastěji "aplikace (a/nebo hudbu, filmy a další obsah) nebudu kupovat, budu je krást". Takže se opravdu nelze divit, že takovému svobodnému rozhodnutí chce zamezit.
It's what you do in the dark that puts you in the light.

Uživatelský avatar Pasis | sob srp 27, 2011 2:59 pm

Naprosto souhlasím s shimi a double.
iPhone 5 Black 16Gb, CZ VF, iOS 7
iPhone 3G Whited00r 7 JB
SM-N9005 Note 3 32 Gb
Nejsem zaujatý proti žádné platformě
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Anndy | ned srp 28, 2011 9:57 am

double píše:
Na Apple nemam rad jednu vec, ze prikazuje uzivatelom robit to, co on chce a nenechava slobodne rozhodnutie na uzivatelovi.

Uzivatel sa ale moze slobodne rozhodnut, ci si zaobstara obmedzujuci system od apple, alebo nie. Podla mna to je slobodne rozhodnutie.
A iOS, ktory by vedel vsetko podla vasich/nasich predstav je fikcia. Taky oficialne neexistuje.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

atirita | ned srp 28, 2011 7:59 pm

2 shimi:

Predstav si, ze i ja som mal JB a za aplikacie v cydii som zaplatil viac ako $100.
Predstav si, ze som rozoberal i iPhone (2G, 3G i 4).
Predstav si, ze "spravujem" par iPhonov kamaratom, ci uz maju JB alebo nie.

Mas pocit, ze sa bojim "hrabat" v iPhone?

Az raz budes mat stastie a budes napr vlastnit firmu alebo pracovat na naozaj vysokej pozicii v svetovej firme prides na to co je naozaj dolezite aby ta firma zarobila alebo aspon prezila.

Ver mi, nieje to sranda ...
Obrázek iPhone 4 16GB iOS 5.1.1
Obrázek iPad 1 64GB+3G iOS 5.1.1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar split | ned srp 28, 2011 10:25 pm

Treba si uvedomit ze iOS sa dostal tam kde je do znacnej miery hlavne kvoli sandboxovemu systemu aplikacii. Je len otazkou casu kedy si na android budete musiet nainstalovat rezidentny antivirus. Ak sa applu podari totalne zamedzit JB, osobne budem len rad. Vsetko bude bezat spolahlivo, nebudem sa bat kazdej kraviny, apple bude mat dost penazi na dalsi kvalitny vyvoj, ja ako vyvojar tiez nieco zarobim...

Obhajcovia JB musia pochopit ze moznost JB telefon je hrozba pre cely OS. Chybu moze vyuzit hocikto nie len JB komunita. Podobne ako existovala stranka jailbrekme mohol kludne niekto v tej dobe urobit vec brickmyiphone.com, kam by ste len prisli a boli by ste v ...

Velke mnozstvo uzivatelov sa nechce o svoj telefon vobec starat a Apple im tento komfort dopraje. Ako niekto povedal, ak si chcete nieco stelovat kupte si android.

A este zareajem na niekoho post ze na iOS 5 nie kazdy prejde. Ja hovorim ze v kratkom case prejde vacsina normalnych uzivatelov, pretoze na iOS 4 sa vyvojari velmi rychlo vykaslu a do pol roka nebude 99% novych apiek na iOS 4 funkcnych, pripadne bude pokracovat trend lamerskych vyvojarov, ktory nastavia deployment target na starsi FW a potom aplikacie krasne padaju.
Pokročilý uživatel
Pokročilý uživatel

slkdriver | ned srp 28, 2011 10:41 pm

ja nechapem jedno, preco taky velky silny apple uz davno nezazaloval [zakázáno].org a podobne stranky ale ten [zakázáno] je asi najvacsia stranka, viem ze tam urcite maju vyhovorku "obsah sa nenachadza na nasom servry" a podobne ale.. dobry pravnik by aj tak ich mohol napadnut..

alebo nech sa vyvojari spoja a hacknu aspon najvacsie stranky s takymi obsahmi :)

Uživatelský avatar Metalgirl | ned srp 28, 2011 11:04 pm

Ano JB je hrozba pro iOS, tím, že jej otevře a dá se pak v něm dělat cokoliv, včetně nějaké prasečiny v podobě briknutí iPhonu, vykrádání osobních dat, atd. Jenže na druhou stranu, bez některých appek ze Cydie je ten iPhone stále nepoužitelný. Až budu moct napsat sms z lockscreenu bez nutnosti odemknout iPhone, až budu mít na lockscreenu potřebné informace, které tam chci mít, bez nutnosti odemknout iPhone, až bude možnost rychlého přepínání šoupátek, jak to umožňuje sbsettings, opět bez nutnosti odemknout iPhone, až sms klient bude umět i takový základ, jako jsou obrázky u kontaktů a sms doručenky, až bude možnost si vybrat, v kterém prohlížeči chci otevřít odkazy, nejen automaticky v safari, až bude umět iPhone nastavitelné profily, kdy si zvolím, že přes noc, nebo v době, kdy jsem ve škole, má být v silent modu a pak se automaticky po nastavené době přepne zpět do hlasitého modu, tak potom JB pro mě bude k ničemu. Do té doby se bez JB a appek ze Cydie prostě neobejdu. Stále je toho hodně, co iPhonu chybí a co kompenzuji díky JBku a díky appek ze Cydie, které mám zakoupené.

Jen dodávám, nechci žádné nesmyslné nastavování barviček a dalších volovinek, o to mi nikdy nešlo, u iOS se mi právě líbí jednoduchost, to že to nerazí do očí, to že člověk nemusí půl dne nastavovat barvy, aby mu to nevypalovalo oči, nepotřebuji si nastavovat ani žádné widgety a spol., jen prostě požaduji k iOS dané funkce, které jsem vypsala výše a které iOS ve svém základu nenabízí a pochybuji, že někdy nabízet bude. Ale asi jsem jedna z mála, která má takovéto důvody, než kradení appek, jak si tady většina myslí.
Jsme rádi, že dodržujete PRAVIDLA fóra. Jsi zde nový? PAK ZAČNI ZDE.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar cuting | ned srp 28, 2011 11:32 pm

Tyto nekonečné diskuse jsou myslím o ničem. JB je především o warezu, i když nikdo tady nepřizná, že krade . Ale všichni budou křičet, že on ho přece má kvůli úpravám a ne kvůli warezu. :D Nemá smysl se ale proto hádat, každý, ať si sáhne do svého svědomí sám, pokud mu význam toho slova něco říká. Apple dobře ví, co a proč to dělá, samozřejmě je to o penězích a ochraně svého systému a svých dodavatelů aplikací,stejně, jako o ochraně svých slušných zákazníků. Telefon si ničte, jak chcete, ale systém není váš majetek, jeho používání máte propůjčené, stejně, jako aplikace. Takže závěrem - určitě bude jen velmi málo těch, kterým bude zamezení JB opravdu vadit , drtivá většina lidí na JB kašle .A pokud si ukradené aplikace dosavadní uživatelé, kteří je šlohli, nekoupí, tak odejdou prostě k Androidu a nebo jinému "svobodnému" systemu. Opravdu si někdo myslí, že takoví "zákazníci", ze kterých Apple nic kromě železa nemá, mu budou chybět? :) Dnes je hlavní zdroj příjmů v aplikacích a zloděje ve svém obchodě nechce nikdo. :) Každý má svobodnou volbu. Nelíbí se někomu "omezení" Applu? Nikdo takové řešení nikomu nevnucuje, nákup iPhonu ani žádného jiného produktu Apple není povinný. :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

atirita | pon srp 29, 2011 6:02 am

2 Metalgirl:

Naozaj potrebujes k zivotu pisanie sms z lockscreenu? Alebo menit nastavenia pripojenia k sieti (wifi 3G atp)?

Nemyslis si, ze to je trosku nebezpecne?
Len raz zabudnes na stole iPhone (napr v hospode ;) ) a nejaky ten vtipalek napise niekomu Tvojim menom Tvojmu znamemu hlupu sms. Budes sa naozaj divit.
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Marek | pon srp 29, 2011 8:57 am

Na svoje veci si davam predsa pozor..
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar Metalgirl | pon srp 29, 2011 12:29 pm

Atirita: za 1. V hospe nenechavam iPhone na stole, to bych se s nim rovnou mohla rozloucit
Za 2. Evidentne nevis, jak funguje bitesms, meles z cesty. :)

EDIT: a jeste jsem zapomnela dodat moznost pripojeni externiho GPS modulu, ktery je mnohem presnejsi, nez ten v iPhone. :P

A uz vubec nemluvim o katastrofickem rozsypani vsech soupatek po celem menu. Diky bohu za sbsettings.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

Uživatelský avatar crusader | pon srp 29, 2011 1:41 pm

Naprosto souhlasím s MG.
To cuting: Budeš se divit, ale mám JB z podobných důvodů jako MG

Ale dle tvého názoru si třeba lidé čipují auta proto, aby mohli ujet policajtům, protože auta si bez souhlasu výrobce dle tvé anabáze upravují pouze zloději. Asi je teda zbytečné Ti tvrdit, že jsem si nechal auto načipovat proto, aby mělo menší spotřebu a lepší akceleraci při předjíždění a jízdní vlastnosti jsou mnohem komfortnější.

EDIT: nevím co je na mém příspěvku nervózní, ale nechám tě dál žít ve tvé vlastní paranoie a pokud jsi mé srovnání nepochopil a vyvozuješ si z toho nějaké osobní útoky, je to jen tvůj problém. Více už se nebudu rozvádět. Moudrý pochopí, atd. atd.
Naposledy upravil crusader dne pon srp 29, 2011 5:14 pm, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar cuting | pon srp 29, 2011 4:02 pm

Crusader : Ale mě je úplně jedno, k čemu a jak kdo používá JB. O tom můj příspěvek vůbec není. :) Jen jsem vyjádřil svůj názor k tématu, který se snažíš narosto zbytečně odvést na nějaké nesmyslné srovnávání s auty. Opakuji, je mi úplně jedno, co kdo dělá se svým iPhonem, kolik toho nakrade a proč, to je každého věc. Zkrátka , pokud se někomu na iPhonu cokoliv nelíbí a nebo mu nevyhovuje, pokud m vadí obchodní politika Apple, která je dle mého názoru naprosto správná, má X možností jiných řešení. Nic víc a nic méně jsem nenapsal, tvé nervozní lamentování o autech a tuningu je o ničem. Podstata je úplně jinde. :)
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Uživatelský avatar Metalgirl | pon srp 29, 2011 4:27 pm

Z tohoto hlediska chapu, proc to apple dela, nelibi se mi to z jednoho prosteho duvodu, a to z toho, ze bych prisla o ty komfortni funkce, co nyni pouzivam. To, ze se takto zabrani warezu, to schvaluji, v tomto ohledu nejsem proti. A taky je to tento hlavni duvod, proc to apple dela a chapu to. No jenze ke konkurenci prejit nechci, me se to libi, jak to mam ted a prala bych si, aby to tak zustalo a mohla bych na iP dale pouzivat ty ulehcujici funkce ze cydie, jako doposud. Nelze vsechny JBkare hazet do jednoho pytle, proste se mi to nelibi, Jb samotny nikdy nebyl vytvoren pro warez, to, ze uz dalsi prisli na to, jak to udelat, je uz neco jineho. Je to to same, jak nekdo vymyslel zbrane pro dobry ucel obrany, to, ze uz s nimi lide zabijeji, je opet jina odvracena strana, dle tech uvah tady jsou tedy vsichni vrazi.

Moje reakce v tom prvnim prispevku byla na to, jak tady psali, ze od iOS 5 uz stejne JB nebude potreba, ze ten OS obsahuje uz vse, no neni to pravda. Osobne mi to nestaci a s timto nesouhlasim, chybi toho celkem dost, na co jsem zvykla a ulehcuje to praci s iPhonem. O te katastrofe rikajici si notifikacni centrum ani nemluve.
Moderatorka fóra
Moderatorka fóra

atirita | pon srp 29, 2011 6:01 pm

Ja na tomto fore uz fakt koncim, nemam sil citat silne reci...

2 metalgirl:

Sorry ale viem ako sa odosielaju sms pomocou bitesms, mam kupenu i licenciu.
A k odosielaniu sms z lockscreenu nemusis vyuzivat iba bitesms.
Ty jo prekvapko?

Toto forum slo svojou urovnou naozaj hodne dolu tak ako lsa.eu spravanim urciteho cloveka ...

Je mi to luto pretoze toto forum mi dalo hodne ... ale za cias "viskyho" cestiny ...
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Anndy | pon srp 29, 2011 8:53 pm

Hmm, to (obsiahnute v jb) co pozaduje po ios metalgirl a spol., toho som sa obaval, ze mi bude pri prechode na ios chybat. Napriek tomu som ios skusil a zistil som, ze mi nic z toho bytostne nechyba. Nehovorim, ze by vylepsenia nemohli byt, ale nie su nutne.
Proste na ios su cennejsie a bezkonkurencne ine veci ako to, co ponuka jb.
iPhone 11Pro Silver 64GB, Telekom SK, bez JB
WATCH 44mm oceľové, Series 4, GPS+LTE
iPad mini 5, 64GB, wifi, SG
MBPro 13" 2018, i5, 16GB, 1TB SSD, Space Grey
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

slkdriver | pon srp 29, 2011 8:59 pm

nieje pravda ze JB je o wareze, ja som mal JB koli terminalu proste sa s tym pohrat a len koli jednej hre (pisal som do applu ze ju chcem ale nieje v svk store = tony hawk pro skater 2).. inac vsetko mam original aj navigaciu, ten THPS2 bol aj v akcii za 0.99USD ale.. ked raz neni v store tak neni.. a nechcel som robit druhe usa konto aj ked teraz mam ip4 a tam JBkom nechcem svinit telefon tak asi si ho urobim koli tej hre (myslim konto usa)...

Uživatelský avatar cuting | pon srp 29, 2011 10:07 pm

Musím se opravdu smát, jak se tady vsichni "hají", že zrovna oni JB k warezu nepoužívají , oni jsou čistí, pomalu jako Grossuv křišťál. Pochopte , že nikoho nezajímá, co zrovny vy děláte a nebo ne, jestli kradete a nebo ne atd. Podstata je v tom, že JB krádeže umožňuje a drtivá většina lidí ho používá právě pro možnost warezu. Je naprosto jasné, že to nikdo z nich nepřizná, ale o tom to není. Zkrátka Apple se snaží ve svém zájmu a v zájmu svých vývojářů, ze kterých má svých 30% ,komplikovat JB život a opakuji, těm, kterým se to nelíbí nikdo tuto ochrannou politiku nevnucuje. Na trhu je x jiných systémů a x jiných telefonů, které jsou tzv. svobodné a do kterých si může každý nacpat, co chce. iPhone takový není a komplikovat život JB a tím i warezu bude i nadále.
 Apple hračky 
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

Juaxoo | pon zář 05, 2011 12:54 pm

Haha používám ho k warezu a seru na vás pokrytci jedni !

MODERÁTOR jackherrer VARUJE:

ban

dongkong | pát říj 07, 2011 4:25 pm

To jo, ses zblázdnil? Chápu to, ale tak to už je!!! Na PC atp.. Jsou warez fóra ale nikdo je nezruší.. A i kdyby hacknul tak .. hele warez existuje od roku 1970... Už prostě existuje, nezrušíš ho.. servery se daj obnovit atp...

Akorát problém u Applu je špatná DRM ochrana. Ta ochrana se jmenuje Fairplay a byla cracknutá už v roce 2008. Od tý doby to je jednoduchý, Apple nic neudělal. (I když si vzpomínám na doby kdy se cracknutá ipa pouze přetáhla do iTunes a už jela :D)

jackherrer: Ty mu věříš? lol

Uživatelský avatar rony | pát říj 07, 2011 4:55 pm

to draganddrop ipky do itunes uz nefunguje? sila ako ten cas bezi. a to mam jb oba iphony. musim sa vzdelavat :)
/\/\ /\ > /\ / Facebook skupina Uživatelé Apple Watch a fb.com/forum.iphone.cz
 mba i7  iPhone  4  5S  X  iPad Pro  Pencil  TV4  HomePod  WATCH  AirPods
Klub čistého iOS
Klub čistého iOS

pegancr | pát říj 07, 2011 5:27 pm

Kdyby nebylo JBku, tak by se tohle forum smrsklo na 10% s vetsinou odpovedi typu: toto nelze. :-)
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Dodo | pát říj 07, 2011 6:02 pm

Super, ze sa to tu zmenilo na kecanie o wareze, ale ja by som rad vedel, ci uz je nejake info, ci to teda bude Apple naozaj blokovat. :)
iPhone 5S
iPod Shuffle
MacBook White

Uživatelský avatar dodulo | pát říj 07, 2011 6:30 pm

presne tak! posledny informacne hodnotny prispevok bol ten prvy! ostatok same drby o wareze a o snahe blokovat Apple JB, to je snad jasne, ze chcu tomu zabranit
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar Marek | stř říj 12, 2011 9:53 pm

Tak očividne ukladať SHSH ide :)
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

bedo. | čtv říj 13, 2011 12:33 am

to je fajn, ale otazka je, ci este na nieco budu :) Inak povedane, bolo by zaujimave vyskusat, ci v iTunes 10.5 stale funguje downgrade na iOS4.
Senior uživatel
Senior uživatel

Uživatelský avatar jackherrer | čtv říj 13, 2011 4:49 am

downgrade mi v 10.5 nesel, hazelo to chybu 1 tesne pred ukoncenim restoru. nic nepomohlo krome downgrade itunes.
I will maintain an attitude of open-mindedness.
Moderator fóra
Moderator fóra

macropus | čtv říj 13, 2011 11:31 am

Dnes jsem provedl downgrade na ipadu z 5.0 na 4.3.3 bez problému.

Myslím, že hlavní důvody zamezení jailbreaku Apple krásně předvedl s iphone 4s a ios 5.0 - Siri pouze na ip 4s, na ipadu 1 nepovolil gesta ač by toty funkce krásně běželi na starší verzi. Tohle jen proto aby vás donutil koupit novou verzi iphonu/ipadu... To zlo které přináší to když výrobce hardwaru kontroluje veškerý software na něm.

Počkejte až apple vnutí tento systém na běžné počítače...
Host
Host

Uživatelský avatar Design | čtv říj 13, 2011 11:39 am

stZ píše:To tezko.....bez tveho souhlasu, zadny upgrade nemuze probehnout u zadneho zarizeni.

Ty jsi ještě neviděl automatické aktualizace u Kindle 3, že?
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Uživatelský avatar Design | čtv říj 13, 2011 12:07 pm

macropus píše:Dnes jsem provedl downgrade na ipadu z 5.0 na 4.3.3 bez problému.

Myslím, že hlavní důvody zamezení jailbreaku Apple krásně předvedl s iphone 4s a ios 5.0 - Siri pouze na ip 4s, na ipadu 1 nepovolil gesta ač by toty funkce krásně běželi na starší verzi. Tohle jen proto aby vás donutil koupit novou verzi iphonu/ipadu... To zlo které přináší to když výrobce hardwaru kontroluje veškerý software na něm.

Počkejte až apple vnutí tento systém na běžné počítače...

No tak si koupíš jiný počítač. Už otevřete oči konečně. Pokud se Vám nějaký produkt nelíbí už třeba proto, že je to uzavřená platforma, tak si kupte jiný. Konkurence je a je úspěšná.

Naprosto jsem pro zamezování JB, i když JB komunitu vnímám jako schopného konkurenta pro Apple, který ho nutí jít dál. Na druhou stranu jistota funkčnosti, svižnosti a bezpečí je pro mě daleko důležitější. Navíc úlohu konkurence budou dobře plnit i další operační systémy.
Practice makes perfect
Twitter @Gabrieluss
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

macropus | čtv říj 13, 2011 1:12 pm

Design píše:No tak si koupíš jiný počítač. Už otevřete oči konečně. Pokud se Vám nějaký produkt nelíbí už třeba proto, že je to uzavřená platforma, tak si kupte jiný. Konkurence je a je úspěšná.

Navíc úlohu konkurence budou dobře plnit i další operační systémy.

Máš samozřejmě pravdu. Člověk alespoň musí musí nadávat, když se mu něco nelíbí (jinak se to nikdy nezmění). Jen se bojím, že se konkurence vydá stejnou cestou jako apple (což je už vidět teď) a pak nebudeš mít na výběr.
Host
Host

Uživatelský avatar Marek | čtv říj 13, 2011 3:49 pm

Na výber bude vždy ;) neviem, iPhone by som bez jailbreaku nechcel, niektoré veci dosť zjednodušujú život ale u konkurencie by som to bral skôr ako omeškanie..
MacBook Air
Magic Mouse
iPhone 5
Moderator fóra
Moderator fóra

Uživatelský avatar rallydavid | pát říj 14, 2011 7:24 pm

Co když nahodim iOS 5 a budu chtít zpátky na 4.x.x na kterou mam zálohu? Půjde to nebo apple blokuje snížení i na verzi 4 z iOS 5 verze?
iPhone 3G 8 GB -Dead
iPhone 3GS 16 GB iOS 6.1.6JB
iPad 3 3G 64 GB iOS 7.1.1JB
iPhone 5S (2x) 16 GB Black
iPhone 6S 64 GB -Sold
iPad Mini Retina 16 GBiOS 9.3.3JB
iPhone 7 32 GB iOS 12.x

iPad Pro 10.5 64 GB iOS 13.x
iPhone X 64 GB iOS 12.x
iPhone guru
iPhone guru

zvonicek | pát říj 14, 2011 9:56 pm

Downgrade z iOS 5 na iOS 4 je v možný, pouze v budoucnu, až vyjde např. 5.1. nebude současným způsobem možné downgradovat na 5.0.0. Je ale možné, že se do té doby přijde na jiný způsob, jak downgrade umožnit.
Host
Host

Uživatelský avatar dodulo | pát říj 14, 2011 11:18 pm

ano vies spravit downgrade z iOS 5.0 na 4.*.*, ale je nevyhnutna aj zaloha SHSH bez nej to nespravis, este pred tyzdnom Apple podporoval pre 3GS aj fw. 4.1 cize islo nan bezproblemovo downgradnut resp. spravit zalohu SHSH pre tento iOS
iPhone 6S gold 64GB iOS 9.3.5 - no jailbreak
iPhone 4S white 16GB iOS 7.1.2 - no jailbreak

Uživatelský avatar pajonc | úte říj 18, 2011 5:25 pm

Musím říct že jsem si nainstaloval iOS 5 na svůj iPhone 4 , ale po pár dnech sem uvažoval o downgrade na FW 4.3.3 . Trvalo mi dva dny než jsem úspěšně udělal downgrade . iTunes házel snad všechny chyby které zná :-)
Host
Host

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required
PředchozíDalší

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6