dwick píše:arty: Na baseband 05.15 unlock neexistuje. Dej v redsn0w volbu "instal iPad baseband," to ti tam nahodi verzi 6.15, na kterou unlock existuje.
phoenixx: A ty ho sakra neplet s 3GS, pise o 3G a redsn0w jailbreak pro 3G je untethered!
Upgrade basebandu na tu nezmyselnu verziu sa robi len kvoli unlocku SIM?
Ak teda spravne chapem tomu, co som sa tu docital, tak ked mam iphone 3G, Model MB, firmware 05.13.04, mozem smelo prejst na 4.2.1, kedze nepotrebujem unlock SIM, kedze telefon mam odblokovany oficialne cez operatora...
A cydiu nahodim cez redsn0w, limera1n, alebo greenpois0n.
No aj neupdatujem firmware na tu nezmyselnu verziu, bude untethered, teda pri vypnuti, restarte... budem potrebovat stale PC?
Sorry za mozno hlupe otazky, ale tento krat je toto forum tak dopletene a take odporujuce a mylne informacie sa tu nachadzaju, ze aj napriek pozornemu citaniu sa citim, ako idiot...
Chcelo by to asi nejako sprehladnit...
PS: teraz mam nahraty custom FW 4.1, bez BB upgradu, lebo sa mi zrutil system v iphone a nebol som schopny upgradovat na inu verziu, ako 4.1, ale pre ten neexistoval v case, ked som to robil unlock, tak som si urobil custom FW cez sn0wbreze.