Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Lies píše:Nemá tady někdo problémy s rychlím vybíjením baterie? Udělal jsem klasický JB přes DFU, žádná záloha. Baterie vydrží tak den, a to s tim nic nedělám. Na 4.2.1 baterie jela v pohodě dva dny. Nesetkal jste se s tím někdo?
Gekko gecko píše:Chtel jsem provest JB sveho iPadu ale nejak se nedari..nahraji do Redsn0w 4.3.1 zaskrtnu "cydia" hodim do DFU zacne pracovat ale pak to visi na "pload ramdisk" na strane PC a "Downloading jailbreak data" na strane iPadu
Kuban3c píše:#hugo34 presne tento problem mi robilo ked som robil podla navodu JB ktory je v prvom prispevku. ked som dal stiahnut ipsw tak som stiahol na 4. skus to este raz a tu mas link na iOS subor
http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-0 ... store.ipsw
Gekko gecko píše:Chtel jsem provest JB sveho iPadu ale nejak se nedari..nahraji do Redsn0w 4.3.1 zaskrtnu "cydia" hodim do DFU zacne pracovat ale pak to visi na "pload ramdisk" na strane PC a "Downloading jailbreak data" na strane iPadu.
Gekko gecko píše:Objevila se ti v menu nastaveni/obecne moznost zapnout gesta?
Dik za odpoved
Karpi píše:Funguje vám po tomto JB nově povolený Tethering od O2?
Po provedení JB jsem dal vyhledání update v iTunes, objevila se aktualizace carrier settings, aktualizoval jsem, ale když na 3GS spustím bluetooth, tak nemám možnost volby Personal Hotspot...
http://www.iphone.cz/blog/sdileni-internetu-%C2%A0-ipad-pres-bt-bez-jb-747
Firestorm píše:Pro ty co mají problém s výdrží: zkuste nechat iPhone úplně vybít a pak (pomocí např:Batter Doctora) naplno nabít. Můj problém to vyřešilo a opět se za noc vycucne maximálně 5%
Bulwa píše:Firestorm píše:Pro ty co mají problém s výdrží: zkuste nechat iPhone úplně vybít a pak (pomocí např:Batter Doctora) naplno nabít. Můj problém to vyřešilo a opět se za noc vycucne maximálně 5%
Na tom něco bude. Aniž bych tento příspěvek četl,včera ráno jsem měl iP vybitý na 5%,pak jsem ho přes PC dobil na 100% a od té doby se opravdu výdrž (chování) baterky zlepšilo.Před tím baterie klesala, i když jsem na iP vůbec nešáhl,ted je to o dost lepší... Je fakt ,že od upgradu na iOS 4.3.1 jsem mobil nevybil pod 20% protože byl často připojený na PC apod.
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé