Viber je samozrejme funkcny.Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online
Viber je samozrejme funkcny.

). Takze preinstalacia na to nema vplyv. Klop klop, teda zatial. Ked mi prestane fungovat whatsapp, tak si kupim nove zariadenie, a pojdem asi do Windows phone 8, celkom ma ten system oslovil. Zase kusok zmenu
.
ako keby mi itunes oficialne ponukal downgrade a este tvrdil ze je to novsia verzia
(pravdepodobne je este niekde inde nejaky zaznam o verzii co by este trebalo mozno prepisat) no a samozrejme ze som priamo cez itunes nainstaloval najnovsi whatsapp az mi to skoro vnutilo malu nadej no akonahle som klikol na ikonku tak rovnako ako sa zapla tak sa aj vypla... takze uz fakt neviem... ak ta este napadne nieco co by som mohol vyskusat sem s tym... 

akorát mě štve to náhodné generování aplikací a her v time machine. Existuje nějaký způsob jak to udělat aby se mi ukázaly všechny naráz? Protože ja si chtěl sosnout DooM ale omylem jsem to vypnul a když jsem to zas zapl tam už tam nebyl. To jediné mě štve jinak jsem spokojen 
maficz píše:zdravim!
mam iphone 3g s whitedoor 6... vsechno jede super, push notifikace funguji... ( pres ipusher overeno) .... jenze... ja jsem spravne pochopil, tak whitedoor 6 nema multitasking? ... cili kazda aplikace kdyz se vratim home buttonem se vypne?
Jde mi treba o facebook... mam tam verzi 4.0 z time machine... ale kdyz mi nekdo pise tak mi niky push notifikace nenaskoci, jelikoz kdyz z fb vylezu tak se hned vypne... jde tam nejak dodelat multitasking nebo delam ja neco spatnediky!
Přijde mi to stabilní, sem tam občas může něco spadnout, ale tak dělá to pár nadšenců, kterým se to fakt daří, takže chvála veliká. Na foru se furt něco řeší, vývojáři se věnují.

Dostal se mi do ruky Iphone 3g s iOS 4.3.2. Stáhla jsem whited00r, po nějakých těch chybách 1600 a DFU mód se mi konečně povedl nainstalovat, ale ať dělám, co dělám, nenačte se signál, pořád to píše Žádná síť, v nastaveních ani nejde seznam sítí zobrazit. 

Takže na iPhone akorat naběhne at se připojí k PC ,,po restore naskočí chyba 1015 nebo něco tak. A nejde nic dělat
Naštěstí jsem měl doma funkční základní desku. Puvodem ČR od T.mobile. Přehodil jsem ji a iPhone šlape zase dál. Je tam 4.2.1 JB a modem fw je 05.15.04. Dočetl jsem se že tento modem fw je nějak poruchový na WD6tce,něco o špatném signálu nebo tak. Co je na tom pravdy? Mam normálně instalovat WD6 normál?

maficz píše:navigace samotna bez dat s bb 5.15.04 nejede snad nikomu...

....
Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé