Tak co kde je jailbreak na 4.2.1 ? Mienite sa dalej pozerat jak si degesi z USA seru stale do huby ? Len vam slubuju a slubuju ... Najviac ma pobavil prispevok na Twitteri od pod2g. Ze mozno o rok alebo dva haha. Nic nebude kym nevyjde iOS 4.3 a kto si myslel, ze ano tak je obycajna naivka.
Naposledy upravil TomXasS dne čtv úno 03, 2011 6:07 pm, celkově upraveno 1
mám otázku: ak mám tethered jailbreak a nainštalované appky ako MxTube a tak tak keď reštartnem iphone tak ani tie appky nebudú fungovať alebo len cydia?
iPhone 6 Plus iPad Air Macbook Air 13" iPod Nano 7G
myslím tak že ida reštartnem a nenabootujem (v jednom videu som videl že v tethered keď reštartne a nenaootuje tak mu nejde zapnúť cydia)...ale ostatné nainštalované aplikácie z cydie pôjdu aj bez nabootovania?
když máš tethered JB, zapneš iPhone bez použití PC a nabootování tak budeš mít na obrazovce nakousnutý jabko (apple) a můžeš si čekat na načtení klidně rok
ten tethered JB vôbec nieje tak zlý akú má povesť...respiring mu nevadí a Reboot sa nevyužije skoro nikdy...len niekedy pri inštalácii appiek z cydie..takže je to v poho.
Bravo - objevil jsi Ameriku ... záleží, kdo jak často telefon vypíná nebo restartuje. iPhone jede v pohodě klidně 3 měsíce bez vypnutí (narozdíl od konkurenčních krámů).
hezky den panove....mam problem udelal jsem jelibreak verze 4.2.1 pres Redsn0w 0.9.6b8 , vse probehlo az do kroku ze telefon po jelibreaku ma nainstalovanou bilou ikonku cydie ale kdyz na ni kliknu instalace cydie nezacne... co stim?
Ale nekeca panove. Jde videt, ze ani jeden nectete. Na strankach dev teamu je jasne napsane, ze to je semi tethered JB. Pokud neni na iPhonu nainstalovany tweak spojeny se springboardem, tak se klidne da iPhone v klidu restartovat ci vypnout a zapnout bez PC. Takovym tweakem je napriklad infinifolders. Jakmile to mate nainstalovane, tak bez PC iPhone nenabootuje. Kdyz nic takoveho na iPhonu nainstalovano neni, lze bootovat i bez PC. Ale nepojede safari a ani cydia.
Dobře, tím je moje trápení vyřešeno Pokud se nepletu, jakože je to možný, tak kdysi dávno se řešilo to, že pokud se breaknul 3G s FW 4.0 (nebo s jiným )) a měl updatlej BB tak nešlo volat. Nebo sem si to vymyslel ?