Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

ja vôbec nerozumiem ... mam spravit update na 4.2.1. a potom jb cez snowbreeze ? ale ja nechcem baseband z ipadu ...da sa to aj bez toho?

Hnykda píše:JB vůbec nevadí, SHSH zálohu nepotřebuješ. Dovolí ti normálně restornout, pak uděláš normálně JB přes redsn0w dle návodu. Tedy pokud nepotřebuješ unlock, to je pak jiná situace.

Můžete mi pls poradit, jestli bude wifi hotspot fungovat po JB mého telefonu, nebo jestli se to dá udělat i bez JB? Mimo toho hotspotu ho v podstatě na nic jiného nepotřebuju, aplikace kupuju a teď s iPadem už stejně iPhone nepoužívám tak jako dřív.cimoo píše:Metalgirl dakujem navod aj custom fw funguje bez problemov bez zmeny BB. Ale v redsn0w som dal taktiez mutlitasking asi mi nebude stihat a bude mi zatazovat ram :-/. Myslis ze by sa to dalo samotne vyhodit bez toho aby som robil reinstall fw?

punky7865 píše:tak ako to je stim blokovanim iphonom? tu je tazke sa zorientovat lebo je tu 100 000 navodov a vyhladavac nic nenajde ..rad by som bol keby mi tu niekto hodil aspon odkazy na to ako odblokovat 3g z tmobileu a podobne
..cital som ze ked sapravim unlock tak mi nepojde restore keby sa nieco pokazilo

- zmizí ti z obrazovky na iP ať ho připojíš k iTunes a můžeš ho používat. 

jackherrer píše:Zkus hardreset - podrz na 15 sekund home + powerbutton.

Metalgirl píše:
Jen si lidi už nepleťte aktivaci = zbavit se emergency callu a
unlock = odblokování na operátora
Jsou to dvě rozdílné funkce

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé