Ja vam poviem ako som to robil ja. Mam iPhone 3GS s basebandom 6.15.
Ked vam pise tie chyby v iTunes, ze tam nemozete nahrat custom firmware je preto, lebo musime najprv uviest iPhone do DFU mode, aby vam ten custom zobralo. Preto, stiahnite si redsnow 0.9.6b6, nacitajsi si tam original firmware, kt. stiahnete z netu (iPhone2,1_4.2.1_8C148a_Restore). Odskrtnite iba
"Just enter to pwned DFU mode right now". Postupujte podla pokynov. Po dokonceni zapnite itunes, dajde shift + restore a najdite si vas custom firmware. Potom to uz musi ist bez problemov nainstalovat. Po dokonceni opat spustite redsnow (ak maste Vistu alebo W7, nastavte rezim kompatibily s XP SP2 a potom este cez spravcu procesov, najst redsnow.exe a kliknut pravym tlacitkom a nastavit afinitu len na Core 1), vyberte opat original firmware a odskrtnite
"Install Cydia". Potom prebehne jailbreak. Telefon sa potom sam nezapne. Preto opat spustite redsnow (v rezime kompatibility), opat origo firmware a vybrat
"Just boot tethered right now" a mal by nabehnut. Ak potrebujete este unlock, tak to si vygooglite ako sa to robi.
+ pridam svoj custom, kt. mi ide bez problemov s baterkou a podobne. Dokonca mi ide aj GPS, ale ma dost velku odchylku.
- Kód: Vybrat vše
http://www.upnito.sk/subor/48948d97ed6994a1b87db06f9bb4f487.html
/edit: Este dopisujem, ze mam New Bootrom.
Naposledy upravil double dne stř led 12, 2011 7:51 pm, celkově upraveno 1