měl bych na Vás odborníky jeden dotaz. Předem podotýkám, že jsem v tomto směru spíše amatér, který si zatím dokázal poradit se vším víceméně sám, za pomoci návodů a rad. Prošel jsem téměř celé fórum, ale v této věci pořád nemám úplně jasno. Tak k věci:
Mám i4 běžící na untethered jailbreaked iOS 4.3.3 s bb 04.10.01. Telefon je původně z US, hacktivovaný a odblokovaný přez Gevey Ultra. Vše běží bez problémů. Už nějakou dobu koukám po variantách přechodu na iOS 5 ale už jsem z toho jelen.
Vím, že si potřebuji zachovat BB, aby byl iP stále odblokovatelný přez Gevey. Ale jak je to s verzemi jailbreaku? Podle toho co jsem vyčetl, untethered k dispozici zatím není a ještě asi nějakou dobu nebude. Další možností je teda tethered JB, ale narazil jsem tu na spoustu vláken, kde si uživatelé stěžují na nefungující Cydii a podobně.
Dokázal by mi někdo poradit, co tedy dál? Je nějaká cesta, jak updatovat na iOS5 tak, aby se dal telefon používat jako teď, anebo to zatím nemá smysl? Určitě nejsem sám, kdo tohle dilema řeší

Díky mockrát, budu vděčný za jakoukoliv pomoc.
ZiGi
PS: Omlouvám se pokud tu spamuju kvůli něčemu, co je už známo.