fusion2005 | pát led 06, 2012 1:26 am
Upgradoval jsem svůj iphone 3GS na ios 5.0.1. s firmware 06.15.00, to jsem udělal přes redsn0w_win_0.9.10b3 a stažený firmware iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore.
Dělal jsem vše podle návodu i včetně unlocku. Ale po upgradování jsem nemohl volat ani se připojit k síti, jelikož se mi zobrazovalo, že nemám signál (žádné služby).
Všechno ostatní mi šlo. K internetu jsem se mohl připojit přes wifi a i stahovat programy.
Tento problém jsem vyřešil uplně jednoduše. Stačilo v Jailbreku při instalování zašktnout Install Ipad baseband ,nikoliv Install Cydia (zaškrtnuto musí být pouze Install Ipad baseband, ostatní 3 políčka nesmí být zaškrtnutá) jak je všude uváděno a nainstalovat.
Ostatní postup byl uplně stejný.
Takže postup pro LAIKY je zde :
Stáhněte si :
1. redsn0w_win_0.9.10b3
2. firmware iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore
připojte kabel k PC, Iphone vypněte .
otevřete redsn0w_win_0.9.10b3, zmáčknetě tlačítko Extras, pak tlačítko Select IPSW, poté vyberte firmware iPhone2,1_5.0.1_9A405_Restore, poté zmáčknout tlačítko OK, pak ještě ANO,pak tlačítko BACK, pak tlačítko Jailbreak (firmware se nahraje do PC), poté zrušit zaškrtnutí tlačítka Install Cydia a zašktnout pouze Install Ipad basseband, poté dáte tlačítko ANO, zase ANO a NEXT a NEXT (ještě než zmáčknete poslední NEXt tak si Iphone vypněte a poškejte až se uplně vypne) a PAK podržíte na Iphonu tlačítko Power asi 3s pak k tomu současně podržíte tlasítko HOME (dohromady držíte obě asi 10s) po 10s pustíte tlačítko POWER a už držíte pouze tlačítko HOME asi dalších 30s a systém se Vám do IPHONU nahraje.
A je to. Iphone naskočí a již se objevila i síť a můžu zase volat !!!!!