problém s odblokováním iphone 3g

Pre všetky staršie verzie iOS.

Chat fóra: a nikdo. Vstup do diskuze online

Bobesak123 | sob pro 03, 2011 7:12 pm

problém s odblokováním iphone 3g

Zdravím, dostal jsem od kamaráda co se vrátil z Anglie Iphone 3g. Připojil jsem ho k pc a itunes mi hlásil, že ho musim nejdřív obnovit. Tak jsem to udělal, itunes stáhl aktualizace a to že je nějak zablokovaný atd jsem se dozvěděl až potomhle. Už od rána hledám nějaký způsob jak ho odemknout a zatím čtu jen, že když ho obnovím přes itunes odblokování už nená možné. Všechny ty články o tom byly ale už hodně staré cca z roku 2009.

Tak se ptám, existuje způsob jak ho odemnkou a jestli ano, pomohl by mi někdo jak toho dosáhnout? Mockát díky za odpovědi

Uživatelský avatar Skyro | sob pro 03, 2011 8:44 pm

Re: problém s odblokováním iphone 3g

Ahoj,

choď do Nastavenia - Všeobecné - Informácie a nájdi riadok "Firmware modemu". Je to 6-miestne číslo, to sem opíš.

Ako si na tom budeme vedieť až potom.
iPhone 6 Gold 16 GB
MacBook Pro 13'' 2015
Magic Mouse 2
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Bobesak123 | sob pro 03, 2011 10:07 pm

Re: problém s odblokováním iphone 3g

já se vůbec do iphonu nedostanu, když ho zapnu můžu požít jen ťísňová volání, ale našel jsem program forecast.
Baseband 5.15.04
Bootloader 5.9_M3S2
Model MB489

EDIT: Ještě jsem chtěl dodat, že ten kamarád asi ještě má simku na které iphone v anglii používal, ale měl jí v Iphone 4S a četl jsem, že se do něj musí ořezat, takže je asi k ničemu, že? Děkuji

EDIT: Tak mi ještě napadlo jestli je způsob jak zjistit v jaké zemi a od jakého operátora byl původně můj iphone dodáván (kamarád od kterého jsem ip dostal ho v londýně taky prý kupoval použitý). Od toho operátora potom koupit simkartu a s ní ip odblokovat? Předem děkuji za radu

EDIT: Tak se mi celkem úspěšně povedlo iPhone odblokovat s pomocí BB 6.15 (jelikož jsem iP dostal zadarmo a gps využívám na nokii tak mi tam ten iPad BB nevadí). iP je funkční, můžu z něj volat, takže to je v cajku, ale i po odblokování mi pořád iTunes hláší že nemám platnou simkartu a nemůžu tak nic do iP dostat, nevíte někdo jak se toho zbavit? Děkuji

Prehľad diskusií na forum.iphone.cz

* indicates required

Zpět na Odblokování, Jailbreak iOS 1 - iOS 6